A magyar énekesnő 50 fölött plasztikáztatott - A mellét is megműttette
Szűcs Judith énekesnő nem titkolja, hogy milyen szépészeti beavatkozásokon esett át.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szűcs Judith az 50. születésnapja előtt döntött úgy, hogy plasztikai sebészhez fordul, és habár korábban sosem gondolt ilyesmire, egyáltalán nem bánta meg, hogy kés alá feküdt. Az 1972-es Ki mit tud?-on feltűnt énekesnő a Ridikül vendégeként mesélt őszintén arról, hogy milyen út vezetett nála odáig, amíg eljutott az operációkig.

- Ha már nem tudtam megoldani tornával és sporttal azokat a problémákat, amik zavartak, és most nem a szememre gondolok, akkor ez tűnt az egyetlen megoldásnak, és nagyon meg voltam vele elégedve - mondta.

A 63 éves énekesnő elárulta, hogy nem tervezte el előre, hogy 50 éves kora körül kés alá fekszik, és ezt megelőzően eszébe sem jutott ez a megoldás. Ám miután az egyik barátnője mesélt neki arról, hogy a plasztikai műtétek milyen hatékonyan segíthetnek neki megszüntetni a saját teste miatt érzett elégedetlenségét, nem habozott felkeresni egy sebészt.

 Szűcs Judith egyszerre két beavatkozáson esett át: egy alsó és felső szemhéjplasztikát követően másnap mellplasztikai műtétje volt. A két operáció egyáltalán nem viselte meg, a végeredménnyel pedig a mai napig nagyon elégedett.

- A két műtét után, ahogy kijöttem a kórházból, nem felejtem el, volt egy rajtam egy bunda és napszemüveg, rögtön kimentem a piacra. Ez volt a vágyam, hogy valamit hadd vegyek magamnak. Senki nem vette észre, hogy bármi bajom lenne - idézte fel emlékeit.

Az énekesnő egyébként a természetességet tartja a legfontosabbnak, azt pedig egyáltalán nem tartja követendő példának, amikor valaki túlzásba viszi a plasztikáztatást. Saját helyzetét illetően pedig úgy gondolja, hogy mivel a színpadon dolgozik, oda kell figyelnie magára.

- Mivel ezen a pályán vagyok már 45 éve, tartozom azzal a közönségnek, hogy vigyázzak magamra, amennyire tudok. Ha nem lennék énekesnő, lehet, hogy nem végeztetnék el magamon ilyen beavatkozásokat, mert enélkül is jól érezném magam a bőrömben, hiszen ha belül boldog vagy, az kisugárzik - fejtette ki álláspontját.

Fotó: Ridikül Magazin

Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Képgalériánkban megnézheted azokat a hazai hírességeket, akik nem titkolták el, hogy kés alá feküdtek.

Ezt is szeretjük