Sztárpárok a 2011-es Story-gálán

A 2011-es Story Ötcsillag Díjátadó Gálán felvonult a hazai sztárvilág, a legtöbben párban érkeztek.

Dia

 	Lola és Baronits Gábor 	A fiatal énekesnő és színész kedvese is a fekete mellett döntött. A gálán egyébként Baronits Gábor édesanyja, Ungár Anikó is tiszteletét tette. 	Kapcsolódó cikk: 	Intim titkaikról vallott Lola »

Lola és Baronits Gábor

A fiatal énekesnő és színész kedvese is a fekete mellett döntött. A gálán egyébként Baronits Gábor édesanyja, Ungár Anikó is tiszteletét tette.

Kapcsolódó cikk:
Intim titkaikról vallott Lola »

Dia

	Rákóczi Feri és felesége	A népszerű műsorvezető kedélyesen pózolt feleségével a fotósok kereszttüzében - még a szemüvegük is összeillett.

Rákóczi Feri és felesége

A népszerű műsorvezető kedélyesen pózolt feleségével a fotósok kereszttüzében - még a szemüvegük is összeillett.

Dia

 	Rubint Réka és Schobert Norbi 	A fitnessguru és felesége talpig feketében jelent meg, Rékának már hatalmas a pocakja, ám máshol egy deka felesleg sincs rajta. 	Kapcsolódó cikk: 	Titkos esküvőtt szervezett Réka »

Rubint Réka és Schobert Norbi

A fitnessguru és felesége talpig feketében jelent meg, Rékának már hatalmas a pocakja, ám máshol egy deka felesleg sincs rajta.

Kapcsolódó cikk:
Titkos esküvőtt szervezett Réka »

Dia

	Szandi és Bogdán Csaba	Szandi szexi kisestélyit viselt, férje pedig csokornyakkendőt is kötött a jeles alkalomból.

Szandi és Bogdán Csaba

Szandi szexi kisestélyit viselt, férje pedig csokornyakkendőt is kötött a jeles alkalomból.

Dia

	Kembe Sorel és kedvese	A népszerű színész-műsorvezető párja igazi tündöklő szépség, barna bőréhez remekül passzolt a dekoltázsából sokat sejtető, ezüstösen csillogó ruha.

Kembe Sorel és kedvese

A népszerű színész-műsorvezető párja igazi tündöklő szépség, barna bőréhez remekül passzolt a dekoltázsából sokat sejtető, ezüstösen csillogó ruha.

Dia

	Szőke Zoltán és felesége	A Barátok közt Berényi Mikije igazán elegáns volt sötét öltönyében, felesége, Anikó szintén fekete, hosszú estélyit választott az alkalomra.

Szőke Zoltán és felesége

A Barátok közt Berényi Mikije igazán elegáns volt sötét öltönyében, felesége, Anikó szintén fekete, hosszú estélyit választott az alkalomra.

Dia

 	Varga Viktor és barátnője 	A Csillag születik felfedezettje új barátnőjével jelent meg, mindketten meglehetősen extrém szerelésben voltak.

Varga Viktor és barátnője

A Csillag születik felfedezettje új barátnőjével jelent meg, mindketten meglehetősen extrém szerelésben voltak.

Dia

	Tatár Csilla és Gönczi Gábor	Gönczi Gábor talpig feketében, míg kedvese vékonypántos türkiz estélyiben képviselte a szolid eleganciát.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Gönczi Gábor talpig feketében, míg kedvese vékonypántos türkiz estélyiben képviselte a szolid eleganciát.

Dia

 	Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 	A Megasztár5 szerelmesei a lehető legszorosabban ölelték egymást, ám valaki mégiscsak beférközött közéjük: válluk fölött Kökény Attila kukucsgál, aki egyébként a feleségével érkezett. 	Kapcsolódó cikk: 	Összeházasodik a Megasztár álompárja? »

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

A Megasztár5 szerelmesei a lehető legszorosabban ölelték egymást, ám valaki mégiscsak beférközött közéjük: válluk fölött Kökény Attila kukucsgál, aki egyébként a feleségével érkezett.

Kapcsolódó cikk:
Összeházasodik a Megasztár álompárja? »

Dia

 	Zséda és férje 	A mindig bájos Zsédenyi Adrienn a férjével érkezett, elég csak rájuk nézni: tökéletes az összhang. 	Kapcsolódó cikk: 	Zséda a Nobu megnyitóján is gyönyörű volt »

Zséda és férje

A mindig bájos Zsédenyi Adrienn a férjével érkezett, elég csak rájuk nézni: tökéletes az összhang.

Kapcsolódó cikk:
Zséda a Nobu megnyitóján is gyönyörű volt »

Dia


            	Karda Bea és párja
            	Karda Beát kedvese, Laci kísérte el a gálára, mindketten a fekete mellett döntöttek, melyhez az énekesnő ezüst kiegészítőket választott.

Karda Bea és párja

Karda Beát kedvese, Laci kísérte el a gálára, mindketten a fekete mellett döntöttek, melyhez az énekesnő ezüst kiegészítőket választott.

Dia


            	Bencsik Tamara és barátja
            	Bencsik Tamara szexi kivágott ruhát viselt, kedvese pedig a klasszikus fekete-fehér összeállítást választotta.

Bencsik Tamara és barátja

Bencsik Tamara szexi kivágott ruhát viselt, kedvese pedig a klasszikus fekete-fehér összeállítást választotta.

Dia

 	Szabó Kitti és partnere 	A Barátok közt fiatal színésznője különleges, rózsaszín-lila, gyöngyökkel díszített koktélruhában jelent meg, kísérője sötétkék ingben volt. 	Kapcsolódó címke: 	Barátok közt »

Szabó Kitti és partnere

A Barátok közt fiatal színésznője különleges, rózsaszín-lila, gyöngyökkel díszített koktélruhában jelent meg, kísérője sötétkék ingben volt.

Kapcsolódó címke:
Barátok közt »

Dia

 	Joshi Barath és felesége 	A műsorvezető feleségével érkezett, aki különleges, krémszínű ruhában és selyemnadrágban képviselte a visszafogott stílust - bár nem estélyit viselt, mégis nagyon elegáns volt.

Joshi Barath és felesége

A műsorvezető feleségével érkezett, aki különleges, krémszínű ruhában és selyemnadrágban képviselte a visszafogott stílust - bár nem estélyit viselt, mégis nagyon elegáns volt.

Dia

 	Kökény Attila és felesége 	A Megasztár énekese és felesége összeöltöztek: Aranka csillogó ruhájának színe Attila csokornyakkendőjén köszönt vissza. 	Kapcsolódó címke: 	Megasztár »

Kökény Attila és felesége

A Megasztár énekese és felesége összeöltöztek: Aranka csillogó ruhájának színe Attila csokornyakkendőjén köszönt vissza.

Kapcsolódó címke:
Megasztár »

Dia

 	Koós János és Dékány Sarolta 	Az 1971 óta férj és feleségként élő sztárok összeszokott párost alkotnak, ez látszott a ruhájukon is: Koós János fekete öltönyt és inget, felesége ugyancsak sötét színű nadrágkösztümöt viselt a Story gálán. 

Koós János és Dékány Sarolta

Az 1971 óta férj és feleségként élő sztárok összeszokott párost alkotnak, ez látszott a ruhájukon is: Koós János fekete öltönyt és inget, felesége ugyancsak sötét színű nadrágkösztümöt viselt a Story gálán. 

Ezt is szeretjük
Fotó: