Összeházasodik a Megasztár álompárja? Kállay-Saunders András az eljegyzésről vallott

Kállay-Saunders András szerint elképzelhető, hogy eljegyzi szerelmét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik figyelemmel kísérték tavaly a Megasztár ötödik szériáját, azok pontosan emlékezhetnek rá, hogy Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András kezdetben mennyire igyekezett titokban tartani a kettejük között kialakult románcot - természetesen mindhiába.

Ám bármennyire is nem kívánták beavatni a nagyközönséget abba, hogy több van köztük barátságnál, szinte mindenkinek szemet szúrt, hogy a Megaházban közös szobában laknak, a próbák és fellépések során pedig sülve-főve együtt vannak.

Egyedül költözött új lakásába

A nagyváradi lány sokak meglepetésére végül megnyerte a TV2 tehetségkutató műsorát.

Ezzel pedig nemcsak a 2010-es év hangjának járó díjat, hanem egy gépkocsit és egy lakást is kiérdemelt, ahová azonban egyedül költözött, mivel kedvese a belvárosban keres albérletet.

A Megasztár álompárja a közelmúltban a Borsnak nyilatkozott szerelmük alakulásáról, amiből megtudhatták a rajongók, hogy, bár nem költöztek össze, nagyon szépen alakulnak a dolgaik.

Például már felfedezték együtt Budapestet, és igyekeznek minden szabadidejüket együtt tölteni.

A féltékenységet ők sem kerülhetik el

A szőke szépség azonban azt sem rejtette véka alá, bizony előfordul, hogy nem tudják elkerülni a féltékenységet, hiszen mindkettejüket rajongók százai ostromolják.

A Megasztár 5 döntősei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Reninek például lépten-nyomon bókolnak szemet gyönyörködtető nőiessége miatt, de Andrást is bőven ellátják szerelmes levelekkel.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Reni szerint mellesleg mindketten nagyon komolyan gondolják ezt a kapcsolatot, és azt szeretnék, ha tartós maradna. Ezt a vallomást megerősítette Kállay-Saunders András is, aki titokzatosan csak annyit mondott, hogy még eljegyzésre is sor kerülhet, mert tökéletes összhangban vannak!

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük