Ő váltja Friderikusz Sándort! Megvan a Sztárban sztár új műsorvezetője
Till Attila lesz a Sztárban sztár új műsorvezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 egyik legnépszerűbb arca, Till Attila lesz a Sztárban sztár új műsorvezetője. Az első évadot még Friderikusz Sándor vezette, de ő nem kívánt ismét a házigazdája lenni sem ennek a műsornak, sem Az ének iskolája harmadik évadának.

A szeptember 7-én startoló Sztárban sztár második évadában is 12 profi énekes bújik majd hétről hétre egy-egy zenei legenda bőrébe. Tilla biztos abban, hogy a népszerű műsor új szériája legalább olyan szórakoztató lesz, mint az első volt.

- Annyit már most elárulhatok, hogy hihetetlenül jó a csapat, mind a versenyző előadók, mind a zsűritagok tekintetében. Számomra ez az ideális műsor, hiszen csapatjátékos vagyok, akkor vagyok igazán elememben, ha partnerekre találok, ha megy a humorizálás, cikáznak a beszólások, a viccek, és ez a társaság erre tökéletesen alkalmas. Már nagyon várom, hogy láthassam az első átalakulásokat. Üdítő élmény, hogy profi énekesek vannak jelen, biztos vagyok benne, hogy idén is látunk jó néhány emlékezetes produkciót a színpadon! - nyilatkozta a műsorvezető.

Fotó: TV2 Sajtószoba

A TV2 két sztárt is átcsábított az RTL Klubtól

Bár a TV2 hivatalosan még nem közölte, ki az a hat énekes illetve hat énekesnő, aki szerepelni fog a Sztárban sztár második évadában, a rajongók már leleplezték őket. Ketten egykor az RTL Klubhoz kötődtek. Nézd meg, várhatóan kik lesznek a versenyzők!

Ezt is szeretjük