Lecserélték a Sztárban Sztár teljes zsűrijét - Mutatjuk az újakat
Az ősszel jelentkező Sztárban Sztár hetedik évada teljesen új zsűrit kapott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Siófokon megrendezett Media Hungary konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója beszámolt a csatorna várható újdonságairól. A médiacég több saját gyártású műsorral is készül az év második felében, melyek között kaland-reality, sportvetélkedő, nagyszabású show-műsor és vetélkedő is szerepel. Fischer azt is elárulta, kik lesznek a megújult Sztárban Sztár új zsűritagjai.

A Sztárban Sztár eddigi hat szériájában ismert énekesek mutatták meg, mennyire tudnak belebújni más sztárok bőrébe. A műsor nézettségi csúcsokat ért el, több szakmai és közönségdíjat is bezsebelt. 2019-ben új formában tér vissza: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. 

További újdonság, hogy idén a zsűritagok nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során. A tehetségkutató nyertese az ország legsokoldalúbb előadója cím mellett többek közt 10 millió forintot vihet haza.

A programigazgató elárulta, hogy kik lesznek azok az ítészek, akik kritizálják majd a jelentkezőket. Míg 2018-ban Liptai Claudia, Majoros Péter, Papp Szabolcs és Stohl András ült az ítészek székébe, 2019-ben teljesen megújult zsűrit kapnak a nézők. 

Ezt is szeretjük