Váratlanul mondott fel! A csinos magyar híradós csatornát váltott

Szöllősi Györgyi, az MTVA híradósa felmondott a köztévénél, másik csatornánál dolgozik tovább.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai műsorvezetők gyakran váltanak csatornát egy-egy érdekesebb műsor kedvéért vagy anyagi okokból, míg a híradósok kevésbé cserélődnek. Sokan hosszú évek óta egy csatorna hírműsorának arcai, gondoljunk csak Erős Antónia és Szellő István párosára, vagy Várkonyi Andrea és Azurák Csaba kettősére.

Persze azért megesik, hogy valakit egy másik tévéadón látunk viszont. Szöllősi Györgyi pályafutását a Satelit TV-nél kezdte, utána dolgozott a Hír TV-nél, majd a Duna TV-nél, aztán az M1 Az Este című műsorát és a Híradót vezette.

2014. augusztus elsején egy időre elköszönt a köztévé nézőitől, hiszen második gyermekét várta. Jázmin lánya szeptember 30-án  kapott kistestvért. Kamilla születése után a híradós azonban nem tér vissza az MTVA-hoz, a nol.hu-nak megerősítette, hogy felmondott az állami médiánál. Az Origo értesülései szerint kedden aláírta új szerződését a Hír TV-nél, ahol politikai háttérműsort vezethet.

Nem Szöllősi Györgyi az egyetlen híradós, aki csatornát váltott. Emlékszel a többiekre? Ha nem, nézd végig képes cikkünket!

Két műsorvezető is otthagyta a TV2-t

Negyedévente kijutott egy felmondás a TV2-nek, az utóbbi fél évben két, tavaly év végén szintén két műsorvezető intett búcsút a kereskedelmi csatornának. Nézd meg őket!

Két műsorvezető is otthagyta a TV2-t! Ők azok, akik távoztak a csatornától idén

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük