Nem igaz a híresztelés! A magyar színész mégsem vált el a feleségétől
A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán nem vált el feleségétől.

nagykep?cikkid=162051&kep=szoke-zoltan-fb2-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamisnak bizonyult az a híresztelés, amely szerint a bíróság hivatalosan kimondta Szőke Zoltán és Laki Anikó válását. Értesüléseink szerint a Barátok közt sztárja és gyermekei anyja néhány hete adták be a papírokat. A válást elindították, azonban nem sürgetik mindenáron, két fiuk érdekeit tartják szem előtt, így a békés elválást tekintik az egyetlen járható útnak.

Laki Anikó és Mérai Katalin az idei Story-gálán
Szőke Zoltán köztudattan nagy állatbarát

A színész 2011 novemberében jelentette be feleségének, hogy új életet szeretne kezdeni, mert diákkori szerelmével, Annamarival újra egymásba szerettek.

Ha egy több mint 20 éves házasság tönkremegy, az mindenkit megvisel, ez Szőke Zoltánnal és Laki Anikóval sem volt másként. Viszonyuk azonban nem romlott meg, kapcsolatuk a mai napig baráti, nem szeretnék meg nem történtté tenni mindazt, amit fiatalkoruk óta közösen építettek fel. A gyerekeken kívül az elmúlt évtizedek, a közös ismerősök, tapasztalatok is összekötik őket, így bár az életüket már nem közösen élik, a mai napig rendszeresen beszélnek, és kifejezetten jó viszonyt ápolnak. Az pedig, hogy jól érzik magukat a bőrükben, látszik is rajtuk: nagy figyelmet fordítanak a rendszeres mozgásra és az egészséges táplálkozásra, ennek köszönhetően remek formában vannak.

Szőke Zoltán 1991-ben szerezte meg diplomáját az Újvidéki Egyetem Színművészeti Akadémiáján, és ugyanebben az évben vette feleségül az akkor csupán 19 éves, szintén színésznövendék Laki Anikót. Pályájuk és közös életük hivatalosan a zalaegerszegi színházban indult. Fiatalon lettek szülők, Zoltán fiuk 1994-ben, Bence egy évvel később jött világra.

Magyar színésznők bátor fotói

Képes összeállításunkban megnézheted a Barátok közt szereplőinek bikinis fotóit!

Ezt is szeretjük