Szirtes Ági 54 évesen is úgy ragyog, mint fiatalon
Irigylésre méltóan gyönyörű
Szirtes Ági félúton az ötödik és hatodik iksz között is elbűvölően néz ki, amihez plasztikáztatnia sem kellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a magyar színésznőket nem is ismerik annyian, mint hollywoodi kolléganőiket, a tehetségen kívül egyvalamiben még biztosan lekörözik őket. Hazánk 50 fölötti színésznői ugyanis elképesztően jól néznek ki, és ez alól bizony Szirtes Ági sem kivétel.

Az 54 éves színésznő ugyanis életkora ellenére elbűvölően fest, mindehhez pedig nem volt szüksége plasztikáztatásra. Míg a tengerentúli sztárhölgyek szemrebbenés nélkül kés alá fekszenek, addig hazai színésznőinkről ez nem mondható el.

Semmit sem veszített vonzerejéből

Talán éppen ez a titkuk, hiszen ők nem rettegnek kétségbeesetten az öregedéstől, éppen ezért nem tartanak igényt a szépészeti beavatkozásokra sem. A végeredmény pedig: természetes szépségű sztármamik, akik fiatalkori vonzerejükből semmit veszítettek.

Szirtes Ági 1955. szeptember 21-én született Budapesten. Édesapja Szirtes Ádám Kossuth-díjas színművész, aki azért adta kislányának ezt a keresztnevet, hogy így emlékezzen kedvenc partnerére, Mészáros Ágira.

A Katona József Színház alapító tagja

Diplomáját 1978-ban szerezte meg a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Pályafutását a Nemzeti Színházban kezdte, majd 1982-ben ő is a Katona József Színház alapító tagjai között volt.

A nézők láthatták a színház első előadásában, amely Csehov A manó című kétfelvonásos komédiája volt, de Szirtes Ági szerepelt az intézmény legsikeresebb produkcióiban is, amelyek közül például Csehov Ivanovjával négy földrészt beutazott.

A 2008-ban Kossuth-díjjal kitüntetett Szirtes Ági és Pálmai Zoltán - többek között a P. Mobil, az Illés és a Hobo Blues Band dobosa - lánya, Pálmai Anna 1984. január 23-án született. Ugyancsak színésznő lett, és több darabban is fellépett már édesanyjával.

Fotók: Europress, szinhaz.net

Ezt is szeretjük