Caramel felesége olyan szép, mint egy fürdőruhás szupermodell

Molnár Szilágyi Szilvi alakja kifogástalan, nem is rejtegeti a strandon.

Szilágyi Szilvi fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel felesége, Molnár Szilágyi Szilvia nemcsak az énekes oldalbordájaként ismert. Miután kislányuk, Szofi 2014 augusztusában világra jött, a korábban sminkesként dolgozó fiatal anyuka saját vállalkozást indított: munkatársa, Surányi Niki elkészíti és néha megtervezi a babacipőket, amelyeket Szilvi álmodott meg, és ő értékesít. A szépségipartól sem szakadt el teljesen, 2016-ban blogot indított, de az írásra azóta nincs sok ideje. 

Caramel egzotikus szépségű feleségére a ruhatervezők is felfigyeltek, nemrég őt választották a magyar tervezésű és gyártású Liamaar sportruhák egyik modelljének. Szilágyi Szilvi fürdőruhás fotóit elnézve ezen nincs is mit csodálkozni, hisz a húszas évei elején járó sztáranyuka alakja kifogástalan, nyugodtan választhat merész darabokat a vízpartra. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük