Caramel felesége ilyen gyönyörű - Egzotikus szépségét tőle örökölte

Molnár-Szilágyi Szilvi különleges szépség.

Caramel felesége ilyen gyönyörű - Egzotikus szépségét tőle örökölte
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anyák napja közeledtével bizonyára sokan elgondolkodnak az édesanyjukkal való kapcsolatukon, ami lehet, hogy nem mindig felhőtlen, de az biztos: egy lány életében az egyik legmeghatározóbb szerepet édesanyja tölti be. A JOY Social Media Award #anyavagyok kategóriájának egyik jelöltje, Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi elárulta, milyen a kapcsolata édesanyjával, és hogyan változott meg azóta, hogy ő is anya lett. 

Molnár-Szilágyi Szilvi és édesanyja között klasszikus anya-lánya kapcsolat volt mindig is. Amióta azonban megszületett a kis Szofi, még az erős és kemény nagymama is megenyhült. 

szilagyi-szilvi

- Anyukám egy nagyon erős személyiség, egy kemény nő. Nagyon jó a kapcsolatunk, bár nem az a barátnős viszony van köztünk, de ez nekünk így jó. Rengeteget tanultam és örököltem tőle, például a szépség- és bőrápolás iránti érdeklődést, vagy hogy imádok főzni. Ezeket Szofinak is szeretném megtanítani, aki még csak kétéves, de már most otthonosan mozog mindkét témában - mesélte Szilvi.

Geszti Péter és gyönyörű felesége - A ritkán látott Edittel jelent meg a premieren

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük