18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szexvideóval zsarolják a családos magyar énekest: örömlányokkal múlatta az időt

Állítólag 30 milliót követelnek a nős énekestől a kompromittáló felvételekért.

enekes-cover

Egy magyar énekesről kompromittáló felvételek készültek: a Bors azt írja, a felvételek állítólag egy vidéki kéjlakban készültek, amit az egyik fellépése után kereshetett fel. 

A dolog botrányosabb vonala, hogy egy nős, családos zenészről van szó, aki a fellépés után nem haza sietett. 

Szexvideó a magyar énekesről

- A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember. (…) Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel... Tudtommal 30 milliót követelnek tőle - mondta a lapnak az informátor. 

A felvételeken a zenész arcát kitakarták, de a hangját meghagyták, így sokan felismerni vélik az illetőt. A napilap fel is hívta az énekest, akinek a nevét a legtöbb kommentelő leírta, de az illető tagadta, hogy ő szerepelne a felvételeken. 

- Az nem lehet, nem lehet... Ilyen biztos, hogy nem történt - mondta, majd bontotta a vonalat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images illusztráció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük