Ő volt a Szeszélyes évszakok bombázója - Nyertes Zsuzsa 61 évesen is dögös

Így megváltoztak a Szeszélyes évszakok sztárjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '80-as évek egyik legszórakoztatóbb és legviccesebb televíziós produkciója a Szeszélyes évszakok volt, ami 1981-től 2004-ig futott a köztévén. Számos hazai színész és komikus csillogtathatta meg tudását a műsorban, melynek Antal Imre volt a házigazdája. A '90-es években egy darabig Kudlik Júliával vezette a kabaréműsort.

Nyertes Zsuzsa a butuska, szexi, szőke nőt játszva a Szeszélyes évszakok egyik állandó szereplője volt, a dögös színésznőbe akkoriban férfiak tízezrei voltak szerelmesek. 2019. december 14-én ünnepelte 61. születésnapját, ám a korát sokan nem hinnék el, annyira remek formában van. A Blikknek 2019 októberében árulta el szépségének titkát.

- Mindenféle krémmel, a mellkasomat pedig ösztrogént tartalmazó kencével kenem, ami feszesebbé tette a bőrömet. Elkezdtem jógázni, többet tornázom, és az étrendemre is odafigyelek, sok zöldséget és antioxidánsban gazdag gyümölcsöt eszem - magyarázta a lapnak.

A színésznő a megújult Vidám Színpad társulatának tagjaként tevékenykedik. Kíváncsi vagy, hogyan fest a többi szereplő a Szeszélyes évszakokból? Képes összeállításunkat végignézve megtudhatod.

Ezt is szeretjük