Új magyar sorozatot indít az RTL! Hétfőn ezekkel a színészekkel indul
Nézd meg!
Szérum címmel december 21-én akcióthriller-filmsorozat indul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 21-én új magyar sorozat indul az RTL II-n. A Szérum egy akciódús thriller három főhőssel. A nyolc rész 22:30-tól naponta lesz látható, a záró epizódot december 30-án adják le. A filmsorozatot a gyártó Stone in the River címmel külföldi terjesztésre készítette, ugyanakkor a világpremiert a magyar csatornán láthatják a nézők.

Az alkotók ígérete szerint a Szérum dramaturgiájában és feszültségében a 24 és A szökés című sorozatokat idézi, vizuális világában és atmoszférájában pedig a skandináv filmek jelennek meg.

A történet szerint 1986-ban, a csernobili katasztrófa idején rejtélyesen eltűnik egy turistahajó 116 fővel a fedélzetén. Napjainkban - amikor a film is játszódik - egy gyógyszergyár új vakcina bevezetésével láncvírust tervez elterjeszteni, hogy elkerülje a gazdasági csődöt. Egy szintén a felszámolás szélére sodródott kórháznak egyetlen lehetősége nyílik a túlélésre: a mentőövet dobó gyógyszergyár, amely látszólag hajlandó is segíteni azzal, hogy az intézményben indítja el oltóprogramját.

A kórházban rejtélyes gyilkosságok történnek, kormányzati szintig elérő összeesküvésekre derül fény. A három főszereplő egyre mélyebbre sodródik a kialakuló káoszban, sorra csukódnak be előttük a menekülést jelentő ajtók, összezárva őket a kórház múltjának néhány régen feledésre ítélt, sötét titkával.

Kíváncsi vagy, kik lesznek a főszereplők? Kattints, és nézd meg őket!

Együtt pucérkodtak! A TV2 és az RTL Klub sztárja így állt kamerák elé

Forró szexjelenetek, meztelen testek, veszekedős-kibékülős pillanatok: az RTL Klub sorozatáról, a Válótársakról valószínűleg már az is hallott, aki még egy részt sem látott belőle.

Ezt is szeretjük