Kicikizték Szellő Istvánt az RTL Klubon

Íme, a részletek!

Szellő Istvánt és Bárdos Andrást is kicikizték a Showder Klub humoristái a 100. adásban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kicikizte Szellő Istvánt és Bárdos Andrást a Showder Klub két rutinos stand-uposa.

A két híradóst a produkció századik adásában roastolta, azaz próbálta humorral "égetni" Aranyosi Péter és Dombóvári István.

Kicikizték Szellő Istvánt

A különleges adásban - melynek műsorvezetője Kovács András Péter lesz - archív felvételeken köszönnek vissza az elmúlt tíz év történései és szereplői.

Emellett egy vetélkedőn méri össze tudását Szellő István és Bárdos András. A két szigorúnak látszó, ám nagyon is vidám híradós értette a tréfát: bár megpróbáltak komolyan válaszolni a kérdésekre, nem sikerült nevetés nélkül kibírniuk a játékot.

- Szoktam nézni a műsort, de fogalmam sem volt, hogy mi fog történni, így nem is készültem rá különösebben. Jó volt a hangulat, kiválóan éreztük magunkat, és az ajándék, amit kaptunk, szintén nagyon ötletes volt - mondja Szellő István, aki szerint a roast műfaj egy jópofa dolog, nem kell rajta megsértődni.

Az RTL Klub 47 éves híradósa nála két évvel idősebb kollégájával leginkább a Szombat Esti Lázról beszélgetett, hiszen nyolc évvel ezelőtt ő is szereplője volt a táncos show-nak.

Showder Klub Híradó

Aranyosi és Dombi elkészítette a századik Showder Klub Híradóját is, rájuk jellemző stílusban kifigurázva a közélet történéseit. A Showder Klub századik adását május 12-én hétfőn 22 órától láthatják a nézők az RTL Klubon.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük