Szellő István elárulta, milyen a viszonya féléves ikreivel
Őszinte vallomás
Szellő Istvánról az a hír járta, hogy nem gondoskodik tavaly született ikreiről, ám most elmondta az igazat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bő fél évvel ezelőtt nagy port vert fel, hogy Szellő István elhagyta ikrei anyját, és egyesek azt is pedzegették, hogy a népszerű híradósnak esze ágában sincs gondoskodni a volt kedvesétől, Naim Renátától 2009 augusztusában született gyermekeiről.

Az igazságról végül maga az érintett lebbentette fel a fátylat nem is olyan régen - és persze, ahogy az várható volt, nem olyan drámai az egész, mint ahogy első hallásra tűnt.

Szellő István ugyanis a Hot magazinnak elárulta, valójában a születésüktől kezdve gondoskodik a kicsikről.

Nincs viszály

Sőt, a féléves, pontosabban már nyolc hónapos ikreket, Mannát és Alent az RTL Klub sztárja már a nevére is vette, így az apasági nyilatkozat megtétele után hivatalosan is az édesapjukká vált.

Ezek után nem meglepő, ha igyekszik minél több időt a kicsikkel tölteni, akiket korábbi házasságaiból született nagyfiai, a 14 éves Andris és öt évvel fiatalabb öccse, Ádám is szívesen pesztrálgatnak.

Négy gyerkőc büszke apja

Ahogy Szellő István elmondta, igazán nem lehet oka panaszra, hiszen a picik tényleg jó gyerekek, bár ahogy nő a kíváncsiságuk, úgy szeretnének mindent a lehető legközelebbről megvizsgálni - és jelenleg éppen csillogó karórája köti le a figyelmüket.

Ugyanakkor a 42 éves sztárhíradós igyekezett hangsúlyozni:

nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor láthatja gyermekei értelmét nyiladozni, és velük lehet életük legfontosabb pillanataiban.

Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük