Leleplezték az RTL Klub műsorvezetőjét! Titokban összejött a 10 évvel fiatalabb színésznővel
Képeken az RTL Klub sztárpárjai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű titokban tartani egy szerelmet, ha a felek egy munkahelyen dolgoznak. Szellő Istvánnak, az RTL Klub híradósának és új szerelmének, Gubík Ági színésznőnek, a Barátok közt Berényi Ágnesének mégis hónapokig sikerült, a kollégáik sem vettek észre semmit a kettejük között kialakult érzelmekről. A Blikk egyik olvasója leplezte le őket, aki Isztambulban nyaralt, és Szellőékkel egy gépen utazott haza. Amikor kiderült, hogy a két sztár között két hónapja komoly kapcsolat van, csak meglepetten gratuláltak.

Szellő István 2006-ban vált el két nagyfia édesanyjától. 2009 augusztusában ikrei születtek Naim Renátától, akiről csak a szakításuk után derült ki, hogy várandós. Az egykori stewardess 2013 augusztusában súlyos betegség után elhunyt, Mannától és Alenről azóta a keresztszülők és az édesapjuk közösen gondoskodik. A 38 éves Gubík Ági elvált, egy kisfiú édesanyja.

Nem ez az első alkalom, hogy az RTL Klub csatorna sztárjai között szerelem szövődött. Nézd meg a sztárpárokat!

45 éve élnek nagy szerelemben

Aradszky Lászlóért a '60-as években bomlottak a nők, miután azonban megismerte feleségét, Évát, másnak esélye sem volt, hogy az énekes szívének közelébe férkőzzön. Már 45 éve élnek boldog házasságban. Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik négy évtizede élnek boldog házasságban!

Ezt is szeretjük