Az RTL sztárja kiadta a férje útját! A kisfiuk sem tudta őket összetartani
A részletek
Horváth Gréta kimondta, legyen vége a kapcsolatuknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, az RTL II Szelfi című műsorának egyik szereplője nem tudja helyrehozni házasságát.

Horváth Gréta szerint férje, Nikosz nem képes megváltozni, ennek szándékát sem látja a férfi részéről, ezért kimondta a kamerák előtt: legyen vége.

Gréta kiadta a férje útját

Horváth Gréta életét és problémáit az RTL II június 8-án indult műsorában ismerhettük meg. Férje nem sokkal a forgatások előtt költözött el tőle és közös kisfiuktól.

Azóta követhetik nyomon a nézők, mit tesz azért a házaspár, hogy a baba érkezésével felborult házasságukat megmentse. Gréta szerint Nikosz az elmúlt hónapokban nem változtatott az életmódján, éli szabadon az életét, amikor kedve támad, meglátogatja őt és kisfiukat, míg a mindennapok terhei rá, az édesanyára rakódnak.

A kisgyerekes anyuka eljutott arra a pontra, hogy úgy látja, jobb, ha egyedülállóként tervezi tovább az életét, és ezt férjével is közli, aki a megbeszélt esti időpontról ezúttal is késett, de ezt kivételesen legalább telefonon jelezte. 

- Én azt érzem, hogy neked sehová sem vezet, amit most csinálunk, sehová nem vezetett az, amit egy hónappal ezelőtt csináltunk, sehová nem vezetett az elköltözés. Benned tulajdonképpen olyan nagyon semmi nem változott.

Szerintem az lenne a legjobb, ha köztünk meglenne az apa-anya kapcsolat  Philip miatt, de legyen vége! Nem látom a megoldást! Eddig láttam, de most egész egyszerűen azt érzem, hogy nincs változás - tudatta Gréta a döntését Nikosszal.

Gréta szerint ha most kimondják, hogy vége a házasságuknak, akkor még talán van egy aprócska remény arra, hogy idővel mégis visszatalálnak egymáshoz, ha pedig mégsem, akkor felesleges egymás idejét húzni.

A férjét annak ellenére meglepte a döntés, hogy az előző napokon ő maga mondta ki egy közös autózás alkalmával: szerinte a baba nélkül már rég szétváltak volna. Nem sokkal a beszélgetés előtt pedig úgy összegezte a próbálkozásaikat, hogy voltak a napjaiknak olyan részei, amikor egy csapat voltak, máskor viszont izzadságszagúnak érezte az egészet.

Fotó: RTL II/Szelfi

Ezt is szeretjük