Új pasija mellett végre nőnek érzi magát a Megasztár énekesnője
Széles Izabella új kedvese mellett sokkal forróbb pillanatokat él át, mint korábbi pasijaival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cool Night Extrában néhány hete Orosz Barbara vendége Széles Iza volt. A csinos énekesnőről nemrég egy szexi fotósorozat készült, a visszafogott vetkőzést pedig egy új férfimagazin kedvéért vállalta.

A 23 éves énekesnő elmondta, hogy korábban soha nem szerepelt hasonló jellegű képeken, mivel eddig szégyenlős volt ezen a téren, de bevallotta, utólag már büszke arra, hogy megmutathatta bájait.

Teljes aktot nem vállalt volna

- Szerintem elég sok lánynak, illetve nőnek legyezgetné a hiúságát, ha elsőként gondolnának rá. Nagyon-nagyon szégyenlős vagyok, itt is hezitáltam, de végül is meg tudtak győzni, mert nem kellett teljes aktot vállalnom - mesélte Széles Iza a Cool Night Extrában.

A Megasztár 3-ban feltűnt fiatal hölgy hozzátette, nemhogy teljesen meztelenül nem vállalta el a fotózást, de például a mellbimbóját sem akarta megmutatni, ezért különösen odafigyelt arra, hogy egyik képen se látszódjon az említett testrész.

Egy kis huncutság azért belefér

Az énekesnő azt is elárulta, hogy visszafogott lánynak tartja magát, a megfelelő pasi mellett azonban szenvedélyesebb oldalát is megmutatja:

- Alapvetően visszafogott típus vagyok, de egy kis huncutság belefér - vallotta be Iza, aki néhány hónappal ezelőtt megtalálta a boldogságot Nagy László személyében. Nem titkolta el, hogy most mindketten nagyon boldogok, de azért ők is összekapnak néha.

Iza szereti a veszekedés utáni forró béküléseket, és mesélt jelenlegi párjáról is, aki szerinte sokkal többet kihozott belőle, mint korábbi pasijai.

Ezek tükrében pedig az sem véletlen, hogy vele sokkal forróbb pillanatokat élt át az ágyban.

Fotók: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük