Szegedi Fecsó: csaló és hazudozó a Schobert-botrányt kirobbantó híresség
Szegedi Fecsó állítja, Király Dávid Izmael félmillió forinttal húzta le, óva int tőle mindenkit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Fecsó csalónak és hazudozónak nevezi Király Dávid Izmaelt, aki kirobbantotta a Schobert-Béres Alexandra botrányt. 

Az üzletember azt mondta, őt meglopta, és olyan embernek tartja, akinek egy szavát sem lehet elhinni. 

Szegedi Fecsó Király Dávid Izmaelről

A tiktoker július közepén azzal kavart nagy port, hogy azt állította, a Schobert Norbit és családját nyolc éve gyalázó, A nagy Norbiréka biznisz Facebook-oldal mögött Béres Alexandra és a férje állnak, ezt pedig bizonyítékokkal tudja alátámasztani. Schobert Norbi és Béres Alexandra is feljelentést tett, de Király Dávid Izmael is a rendőrséghez fordult, mert halálos fenyegetésekkel bombázták a csoport tagjai, majd a történtek miatt kórházba is került, annyira rosszul lett. 

szegedi-fecso
Fotó: TV2/Mokka

Szegedi Fecsó most azzal állt elő, hogy óva int mindenkit a tiktokertől, őt félmillió forinttal rövidítette meg. Az AC Newsnak azt mesélte, körülbelül két éve került vele kapcsolatba, és bár személyesen sosem találkoztak, csak telefonon beszéltek, a férfi a bizalmába férkőzött. Instapromókat készített Fecsónak, de azok nem tetszettek az üzletembernek, így lemondta, majd Izmael felajánlotta, hogy eladja a celeb egyik oldalát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fecsó elsőre mindent rendben talált, átadta a jelszót és a hitelesítési adatokat, átutalta Izmaelnek a pénzt, aki ezután kizárta őt az oldalról. 

- Gyakorlatilag meglopott. Később több stiklije is kiderült, akkor jöttem rá, hogy

Izmael egy beteges hazudozó, aki kicsi, internetes csalásokból tartja fent magát. 

Amikor számonkérte, össze-vissza beszélt, majd eltűnt. Szegedi Fecsónak üzleti szempontból a félmillió forint nem számít nagy összegnek, szerinte ezért nem volt elég elővigyázatos, az elbukott összeget tanulópénznek tekinti. 

kiraly-david-izmael
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Gondolkoztam rajta, hogy beperelem, de ez egy nincstelen senki, így nem kapnám vissza a pénzemet. Inkább annyiban hagytam, és úgy fogtam fel, hogy ez volt a tanulópénz.

Mindenkit óva intek ettől az embertől, akinek egy szavát sem lehet elhinni!

Király Dávid Izmael neve 2021-ben azzal került be a hírekbe, hogy készített Lionel Messi nevében egy profilt. Focis mémvideóival pedig hárommilliónál is több követőt szerzett, mert mindenki azt hitte, a világsztáré az oldal. 

Schobert Norbi túlsúlyos kamaszként

Akik nem ismerik a múltját, joggal gondolhatják, igazi sportembernek született, azonban ez korántsem volt így. Gyerekkorában ő maga is súlyproblémákkal küzdött: 15 évesen a 160 centis magasságához 105 kilót nyomott.

Ezt is szeretjük