"Nehéz a jóra emlékezni!" Csúnya válásáról mesélt a magyar vízilabdás
Szécsi Zoltán válásáról is őszintén vallott a SportKlub műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk családi titkaiba engedett betekintést a SportKlub Dodzsem 52 című műsorának kamerái előtt.

Beszélt nem éppen szépen lezajlott válásáról, édesanyjához fűződő viszonyáról és váratlanul elhunyt nővéréről is.

Csúnya válásáról is mesélt

A nemzeti válogatott egykori kapusa Hetthéssy Zoltán műsorvezető kérdésére gyermekei anyjáról és csúnya válásáról is őszintén vallott.

- Borzasztó hálás vagyok a gyerekeimért, büszke vagyok rájuk! Nagyon szépen cseperednek, szépek, okosak, többnyire jók is, túl sok baj nincsen velük. Gyermekeim anyjával a kapcsolatot egy nem túl szép válással sikerült lezárni, a vagyonmegosztás most is zajlik, így nehéz a jóra emlékezni. A lelkiismeretem tiszta, tehát én küzdöttem ezért a kapcsolatért elég sokat - nyilatkozta.

A 35 éves sportoló úgy véli: van az a pont, amikor már nem lehet megmenteni egy házasságot. Azt is elmondta, hogy a legnehezebb időszakokban előfordult, hogy az otthon elvesztett meccsekért a csapattársak lakoltak az uszodában. Köszönettel tartozik nekik, hogy elviselték ezeket a helyzeteket.

A vízilabdázó most boldog, kiegyensúlyozott házasságban él: három év együttjárás után 2011 szeptemberében elvette barátnőjét, Szegedi Vandát. Az esküvőt egy bélapátfalvi apátságban, a lagzit pedig egy felsőtárkányi szállodában tartották, és 150 vendéget hívtak meg rá.

Elvesztette a nővérét

Nyugalmukat jelenleg csak egy költözködés zavarja: miután 2013-ban magyar bajnok lett, az Eger nem tartott igényt a játékára, és Kaposvárra igazolt.

A Dodzsem 52 nézőinek egy szörnyű családi tragédiáról is mesél majd a Szecskának becézett sportoló: nővére elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni.

- Borzasztó, hogy nem tudjuk a halál okát mind a mai napig. Londonban hunyt el 2004-ben a nővérem, fiatalon, látszólag egészségesen. Nem tudom, hogy tőle miért kellett elválnunk - emlékezett vissza.

Azt sem titkolta, hogy olykor nehéz lehetett vele bánni, de szerencsére mindig ott állt mögötte egy ember, aki a helyes a irányba terelte. Hihetetlenül büszke a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjével kitüntetett sebész édesanyjára.

- Nagyon jó a viszonyom édesanyámmal. Apukám elhunyt, amikor tízéves voltam, nagyon sokat köszönhetek anyukámnak, hiszen onnantól kezdve egyedül nevelt fel minket. Amikor abba akartam hagyni a vízilabdát, visszaterelt a helyes útra, és biztos hátteret adott. Az egyetemet is neki köszönhetem, ő terelt abba az irányba is - mesélte a kapus.

Szécsi Zoltán rengeteg apró titkot is felfedett gyerekkoráról, az olimpiai szeánszoktól, sőt, még arról is, hogy régebben vadászpilóta szeretett volna lenni. A teljes interjú szerda este 20 órától látható a SportKlub műsorán.

Fotó: VLV, SportKlub/Dodzsem 52

Ezt is szeretjük