Ijesztően néz ki az arca! A bájos magyar színésznőre rá sem ismerni

Íme, a fotók!

Szalay Marianna ijesztő kinézettel tért vissza a TV2 sorozatába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ijesztő külsővel tért vissza Szalay Marianna a Jóban Rosszban című sorozat tegnapi részében.  A történet szerint a Konrádot alakító Mihályfi Balázs kénytelen élete szerelmének hamvait új helyre költöztetni. A lövöldözések áldozataként elhunyt Zsuzsanna a doktor álmában kikel a sírból. A bájos színésznő a rémisztő történetszál ellenére boldogan bújt ismét egykori karaktere bőrébe.

- Félelmetes és nyomasztó élmény volt, de nagyon jól érzetem magam, hiszen újra találkozhattam a stábbal. A pályafutásom során első alkalommal ástak be a földbe. Szerencsére profin előkészített terepen forgattunk, így a hűvös idő ellenére sem fáztam. Körbetekertek fóliával, és teljesen elfedték a testem, még a fejem is be volt takarva avarral. A hatás fokozása érdekében pedig sápadtra maszkíroztak, és a hajamat is bekócolták - mesélte a 41 éves színésznő.

Nem a Jóban Rosszban szereplője az egyetlen, akit egy-egy sorozat vagy film kedvéért úgy elmaszkíroztak, hogy a rajongók is csak nehezen ismerték fel. Nézd meg képes összeállításunkban az emlékezetes átalakulásokat!

Madonna botrányos ruháját húzta fel

A Swing című zenés komédia egyik szereplőjére, Ónodi Eszterre a filmben néha rá sem ismerni. A szolid külsejű, vörös hajú színésznő szőke hajjal és szexi kreációkban is kamerák elé áll.

Ezt is szeretjük