A jóképű magyar színész 90 kilós is volt - A premierre a felére fogyott
Szalay Bence, A Viszkis főszereplője átalakult a szerep kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten került a mozikba Antal Nimród 14 év után újra itthon forgatott filmje, A Viszkis. A megtörtént eseményeken alapuló, akciójelenetekben bővelkedő thriller főszerepét egy fiatal magyar színészre bízta. Szalay Bence a kiválasztásakor még a Színművészeti másodéves hallgatója volt, így megterhelő volt számára az az időszak, amikor a tanulmányait össze kellett hangolnia a forgatással és annak előkészületeivel. Utóbbihoz az is hozzátartozott, hogy a rendező kérésére sokat hízott. 

A 2016. június 11-én indult és október 16-án véget ért forgatásra Szalay Bence 73-ról 90 kilósra hízott. 

szalay-bence-viszkis1
Fotó: InterCom/Szabó Adrienn, Szabó Lilla

A Viszkis díszbemutatóján a régi formáját hozta, a filmbeli karakteréhez képest úgy nézett ki, mint aki szinte a felére fogyott. 

szalay-bence-viszkis2
Fotó: InterCom/Szabó Adrienn, Szabó Lilla

A december elsején még csak 25. születésnapját ünneplő Szalay Bencét másodszorra vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Jelenleg is Zsótér Sándor és Börcsök Enikő osztályába jár. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük