Fotó! Új műsorvezető mutatkozott be ma reggel a TV2-n
Nem találod el, ki az!
Szalai Vivien a Mokkában mesélt az új kihívásról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljessé vált a szeptember 1-jén induló FEM3Café műsorvezetői csapata, melynek egyik csinos, szőke tagja most vezet először tévés műsort.

Az már több mint két hete kiderült, hogy Czippán Anett a TV2 Édes élet című realityjével magas nézettséget produkáló Berki Krisztiánnal vezeti a műsort, a Mokka péntek reggeli adásában aztán bemutatkozott a másik műsorvezető-páros is: Szalai Vivien és Váczi Gergő.

Szalai Vivien az új műsorvezető

Szalai Vivient botránykönyvek szerzőjeként lett híres: ő írta például Stohl András Őszintén, illetve Magyar börtönpokol című könyvét, de ő a Zuschlag-könyv és a luxusprostituáltakat bemutató kötetek írója is.

Nagy port kavart, amikor 2013 novemberében Kökény Roland olimpiai bajnok kajakos bejelentette, hogy szerelme, Szalai Vivien irányításával akarja folytatni pályafutását. A pár idén áprilisban össze is házasodott.

A 32 éves sztár június végén azzal került címlapra, hogy kiderült, Ómolnár Miklós váratlan távozását követően ő lett a Story magazin főszerkesztője. A képernyőn szeptember 4-én debütál műsorvezetőként.

- Nagyon jól tudunk párhuzamosan kérdezni, működik a kémia is köztünk, és számomra az ad biztonságot, hogy Vivi mindig elképesztően felkészült - mondta a FEM3 új műsorvezetőjéről Váczi Gergő, aki az Aktív és a Magellán című műsorokban, valamint a SuperTV2 SuperMokkájában bizonyított.

Korábban nem tévézett

- Szép feladat, nagy kihívás és egy különleges lehetőség számomra egy kétórás élő műsor vezetése. Mivel a tévézés terén még kezdő vagyok, fontos számomra, hogy olyan partner mellett legyek, akivel abszolút biztonságban érzem magam: Gergő szerencsére ilyen - mondta Szalai Vivien.

Váczi Gergő
Berki Krisztián és Czippán Anett

A FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café jövő hétfőtől minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmódtippek, gasztro rovat és Joshi Bharat állandó rovata is helyet kap, valamint szakértők válaszolnak majd a nézők kérdéseire. Heti váltásban vezeti majd a két műsorvezető páros.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük