Négy hónapig sem tartott! A magyar színésznő kollégájával is szakított
Képek
Szabó Zsófi ismét a szinglik táborát erősíti, de nincs ezzel egyedül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi úgy látszik, nem találja az igazit. A 24 éves színésznő nem egy szerelmét és szakítását nézhette már végig a közönség, köztük Mártha Imrével vagy Berki Krisztiánnal. Barátai nem értik, hogy miért nem tud lehorgonyozni valaki mellett, hiszen úgy vélik, okos és csinos lány, aki tele van energiával.

A Jóban Rosszban szereplője legutóbb a sorozat producerével, a nála 22 évvel idősebb Nagy Tamással járt, akivel szintén zátonyra futott kapcsolatuk. Július vége felé ismerték be, hogy néhány hét óta több van köztük munkakapcsolatnál, október elején viszont már azzal kerültek az újságok címlapjára, hogy nincsenek együtt.

Az érintettek azóta sem nyilatkoztak a szakítás okáról, de a pletykák természetesen megindultak. Egyesek azt állították, a kétgyerekes apa lépett ki a kapcsolatból, mások szerint a férfi túl sokat aggódott, és olyan szinten ragaszkodott, ami a fiatal színésznő számára már terhes volt. Egy harmadik vélemény alapján a helyzet pont fordított volt. Akárhogy is történt, Szabó Zsófi ismét szingli.

Nézegesd meg, kik azok a magyar nők, akik igazi bombázók, mégis egyedülállóként tengetik napjaikat!

Még több szexi kép

Horváth Éva nem véletlenül lett a Címlaplány című produkció műsorvezetője, gyönyörű külsejével magasra teszi a mércét a versenyzők számára. A következő összeállításból megtudhatod, milyen ruhákat viselt a modell a műsorban. Nézd meg a szexi és zavarba ejtő darabokat!
 

Ezt is szeretjük