Megszólalt az érintett! Szabó Zsófi könnyek között mesélt szakítása híréről
Szabó Zsófi tisztázta a szakításáról felröppent pletykákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi hírességek magánélete mindig is foglalkoztatta a rajongókat, és nincs ez másképp a hazai sztárvilágban sem.

Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban Betty Tanakisa általában nyíltan beszél szívügyeiről, így új szerelmét, Mártha Imrét sem rejtegette sokáig a nyilvánosság elől.

Nyár óta tart a szerelem

A 23 éves színésznő és kedvese nyár óta vannak együtt, ám az utóbbi időben több rosszindulatú pletyka is felröppent állítólagos szakításukkal kapcsolatban.

A sorozatsztár az Aktív kamerái között öntött tiszta vizet a pohárba.

- Nagyon rosszulesik, hogy Imrének ezen keresztül kell mennie, mert mi nagyon szeretjük egymást - fakadt ki Szabó Zsófi.

- Itt szó sincs semmiféle szakításról - nyomatékosította a dolgot.

A színésznő a könnyeit is alig tudta visszatartani, annyira felháborodott a pletykákon, saját bevallása szerint csak arról van szó, hogy az utóbbi időben a munka miatt kevesebb időt tudnak együtt tölteni.

Éjjel-nappal dolgozik

Bár sokan elsősorban a TV2 sikersorozatából ismerik, a szőke sztár a forgatások mellett rendszeresen lovagol, ugyanis a lovas világkupára készül, esténként pedig színpadon játszik - jelenleg a Francia négyes, avagy négyen a kanapén című darabban láthatja a közönség.

Ezt is szeretjük