Miért titkolóznak? Ez a jóképű pasi csapja a szelet Szabó Zsófinak
Szabó Zsófira állítólag Mártha Imre üzletember vetett szemet, akivel már többször is randevúzott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sorozatsztár Szabó Zsófi sosem titkolta el interjúiban, hogy immáron évek óta nem él párkapcsolatban, legutóbbi szakítása után pedig külföldre is elutazott, hogy véletlenül se fusson össze expasijával.

Pedig minden bizonnyal sokan örömmel vinnék randevúzni a szőke szépséget, akit nemrég az év álomnőjének választottak meg a CKM és a Joy magazin olvasói, ezzel pedig olyan bombázókat utasított maga mögé, mint Zimány Linda vagy Dukai Regina.

Nem tudta, hogy jelölték

A 22 éves színésznő saját bevallása szerint azt sem tudta, hogy a jelöltek között van, éppen ezért különösen meglepődött, amikor kiderült, hogy ő nyerte el a megtisztelő elismerést.

Mindeközben a Jóban Rosszban csinos sztárjának a magánélete szerencsés fordulatot vett, a Bors információ szerint ugyanis több alkalommal látták őt randevúzni a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatójával.

A 35 éves Mártha Imre jelenleg az ELMIB - Tiszta energia nevű csoportosulás főnökeként tevékenykedik, és többször látták Szabó Zsófival az elmúlt napokban: együtt ebédeltek például egy Liszt Ferenc téri étteremben, sőt, még moziban is voltak.

Szereti a színésznőket

A közismert üzletember magánéletével gyakran a címlapokra került az elmúlt években, barátnői között ugyanis ott találhatjuk Bódogh Edina modellt és Balogh Edinát, akivel hét hónap után idén januárban szakított.

De vajon mi lehet Mártha Imre és Szabó Zsófi között, többek között ezt is igyekezett megtudni a Bors, ám az érintettek nagyon szűkszavúan fogalmaztak, és persze tagadták, hogy viszonyuk romantikus lenne.

Mártha Imre csak annyit mondott, hogy egy közös baráti társaságban futottak össze a hétvégén, de semmi sem történt közöttük, Szabó Zsófi pedig azzal zárta le az ügyet, hogy nincs köztük semmi.

Fotók: TV2 Sajtószoba, facebook.com/profile.php?id=100001215521849

Ezt is szeretjük