"Azt állította, engem vesz majd feleségül!" Szabó Zsófi elárulta, ki volt belé szerelmes
Dávidka éveken át szerelmes volt Szabó Zsófiba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Sarka Kata évek óta nagyon jó barátnők, a színésznő-műsorvezető a Hajdú családnál is gyakran megfordul.

A 26 éves sztár sok időt tölt együtt keresztfiával, Hajdú Dávidkával, akinek a legváratlanabb kérdéseit is teljesíti, akár a Nickelodeon Tündéri keresztszülői.

"Azt állította, engem vesz majd feleségül"

- Dávidka kéthetes volt, amikor megismerkedtem az édesanyjával, és nagyon örültem neki, amikor később engem kértek fel keresztanyának. Mélyen vallásos vagyok, ezért rendkívül sokat jelentett számomra, amikor Dávidkát a szentelt víz alá tartottam - mesélte Szabó Zsófi. 

A kicsi gyerekeknél nem meglepő, hogy az általuk nagyon szeretett személyeket nevezik meg jövendőbeli feleségüknek vagy férjüknek - nem volt ez másképp az RTL Klub műsorvezetője és keresztfia esetében sem.

- Dávidkával nagyon közeli viszonyban állunk, éveken át belém volt szerelmes, azt állította, engem vesz majd feleségül, és erről a tervéről semmilyen érv segítségével nem lehetett lebeszélni. Aztán az óvodában megismerkedett Sárával, és szomorú hangon közölte velem, hogy megcsalt vele, azóta csak második helyen állok a szerelmei között - árulta el.

Persze Dávidka szemében Zsófi a mai napig különleges személy, akitől úgy gondolja, nem is lehetséges lehetetlent kérni.

- Sokszor a legmeglepőbb kérésekkel fordul hozzám, a legutóbb például arra kért, hogy szereljem meg a darabokra tört robotját. Néha úgy érzem magam, mintha a Tündéri keresztszülők egyik szereplője lennék, és sokszor vágyom olyan varázserőre, mint ami nekik van - mondta Szabó Zsófi, aki szeret Dávidkával rajzfilmeket nézni, az említett műsor közös nagy kedvencük.

Fotó: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal, Red Lemon

Leadkép és Facebook-kép: RTL II/Sajtóklub

Ezt is szeretjük