Többször összeesett! Súlyos betegség miatt vitték kórházba a TV2 sztárját
Szabó Zsófi először nem vette komolyan panaszait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hetek óta súlyos betegség gyötri Szabó Zsófit, amiről maga számolt be néhány napja a Borsnak.

A 22 éves színésznő saját bevallása szerint két hónappal ezelőtt kezdett el gyengélkedni: először homloküreg-, majd arcüreggyulladást kapott, ennek köszönhetően pedig egyre erősebben köhögött.

Nem vette komolyan panaszait

Ő azonban elkövette azt a hibát, amit nem szabadott volna, nem vette ugyanis komolyan egyre fájdalmasabbá és kínzóbbá váló panaszait, ehelyett egyre keményebben edzett tovább.

Ezek után nem is olyan meglepő, hogy a köhögése nem csillapodott, hanem csak tovább erősödött, amitől megfájdult a rekeszizma, végül olyan köhögőrohamok törtek rá, hogy többször össze is esett tőlük.

- A fájdalomtól nemegyszer sírva fakadtam. Nem tudom abbahagyni a köhögést. Haza is költöztem másfél hete, mert nem merek egyedül maradni. Lerobbantam - vallotta be a Jóban Rosszban ifjú sztárja a bulvárlapnak.

Letette a cigarettát

A népszerű sorozatsztárt végül barátnője, Sarka Kata vitte kórházba, ahol a vizsgálatok kimutatták, hogy atípusos mellhártyagyulladást kapott, és asztma is kialakult nála, ezért aztán az orvosok rögtön antibiotikum-kúrára kötelezték.

Szabó Gyula lánya azt sem titkolta el, hogy állapota a kezelés ellenére mostanra sem javult, a tüdeje jelenleg 60%-osan funkcionál, alig kap levegőt, de reméli, hogy napokon belül végre jobban lesz.

Emiatt aztán a sportról is le kellett mondania, ami nagyon hiányzik neki, gyógyulása érdekében pedig a dohányzást is abbahagyta az elmúlt hónapban.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük