Ezzel a sármőrrel erősít ősztől a TV2! Fotókon a Voice műsorvezetője

Egy újonc lesz az ősszel induló Voice műsorvezetője: íme, Szabó Kimmel Tamás, a TV2 új arca.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan találgattak, hogy vajon ki lesz majd a műsorvezetője a TV2 ősszel induló új tehetségkutatójának, a Voice-nak. A csatorna azonban pár napja lerántotta a leplet új emberük kilétéről.

Mint kiderült, a feladatot egy, a tévé és a műsorvezetés világában eddig járatlan újoncra, Szabó Kimmel Tamásra bízták.

Újonc

A 27 éves sármőr végzettsége szerint színész, a Nemzeti Színházban főszerepeket játszik, de a moziba járó közönség számára sem ismeretlen, láthattuk például a Made in Hungáriában és a Megy a gőzösben is.

Habár sokak szerint a két szakma szorosan összefügg, mégis nagy kihívást jelent számára ez a feladat, hiszen korábban sosem próbálta még ki magát a műsorvezetés terén.

Ennek ellenére, amint a TV2 Mokka című műsorában elmondta, úgy véli, nem fog csalódást okozni, hiszen megvan benne az az alapvető tulajdonság, ami a játékosokkal és a hozzátartozóikkal való kapcsolat kialakításában nagy segítségére lesz: az empátia.

Értéket akar közvetíteni

Szerinte egy kis trenírozással hamar belejön majd a szerepébe, és amúgy sem szokása meghátrálni a feladatoktól, vagy összetörni a súlyuk alatt.

- Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenetet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak - árulta el az Aktívnak adott interjújában.

Ugyanakkor a Mokka stúdiójában azt is hangsúlyozta, hogy nem szeretne magánéletével a lapok címoldalára kerülni, hiszen nagyon fontos számára az intim szféra.

- Eddig nagyrészt a munkáim miatt szerepeltem újságokban, nyilván rajtam is múlik, hogy mennyit adok magamból, de itt úgysem én vagyok a főszereplő, hanem a tehetségek, akik jelentkeztek a műsorba. A magánélet nem véletlenül magánélet - fejtette ki, majd hozzátette, hogy sosem a népszerűség és az ismertség hajtotta.

Fotók: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük