Kissé elengedte magát! Műsor közben iszogatott a magyar tévés

Fröccsöztek

D. Tóth Kriszta vendégével, Szabó Kimmel Tamással koccintott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A megszokottnál sokkal lazábbra sikeredett a DTK Show tegnap esti adásának az a része, amelyben Szabó Kimmel Tamás volt a vendég.

D. Tóth Kriszta ugyanis - rendhagyó módon - beszélgetés közben megivott egy-két fröccsöt a The Voice műsorvezetőjével.

Régi felvételek

Azért nyílt meg egymás előtt ennyire a DTK Show háziasszonya és annak vendége, mert a két kaposvári születésű tévés gyerekkorától óta ismeri egymást.

A 28 éves színész D. Tóth Andrással együtt készült a színművészetis felvételire, így a műsorvezető néhány meglehetősen pikáns, régi felvételt is elő tudott ásni beszélgetőtársáról.

Az adásban is bemutatott jelenetek révén a kamasz Tomi és András falunapi szerepléseivel lepte meg a ma már Hamletet játszó színművészt, aki nevetve idézte fel egykori vándortársulatos élményeit.

Azt is elárulta a DTK Show-ban, hogy szellemtelen, sivár dolognak tartja, amikor a celebek bevonják az újságírókat a legbelső, privát életükbe.

- Én ebben nem kívánok részt venni. Teszem a dolgom, írjanak arról, de ne azáltal legyek ismert, hogy leforgatják, hogyan nyaralok a tengerparton - mondta. 

Otthonülő ember

A Nemzeti Színház művésze országos ismertség előtt áll, de féltve őrzi a magánéletét, és nem is akar ezen változtatni.

- Nem tudom, hogy lehet készülni az ismertségre. Én otthonülő ember vagyok, és ez maximálisan jó is nekem - mesélte.

A magánéletben amúgy szemérmes, visszahúzódó srácnak tartja magát. Barátnőjéről nem mondott sokat, de annyit megosztott a nézőkkel, hogy a lány nem hagyja elszállni.

- Nagyon a földön jár, racionális lány. Nála én sokkal elszállósabb vagyok, ő már sokszor rántott vissza földre - zárta a témát szűkszavúan.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük