10 év után hagyja ott a tévécsatornát! A magyar híradós átigazolt a köztévéhez
Szabó Andrea híradós, műsorvezető otthagyta a Hír TV-t.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz év után otthagyja a Hír TV-t Szabó Anett, a tévécsatorna egyik legnépszerűbb műsorvezetője.

A Napi Gazdaság értesülései szerint a köztévénél folytatja pályafutását, ahol már ma aláírhatja szerződését.

A Hír TV-től a köztévéhez került

Szabó Anett a felvidéki Párkányban született, a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett újságírói bölcsészdiplomát. Már elsőéves egyetemistaként az egyik kereskedelmi rádió hírszerkesztő-műsorvezetőjeként dolgozott.

Miután kézhez kapta a diplomáját,  a pozsonyi Szlovák Rádió magyar adásának szerkesztő-műsorvezetője, majd vezető szerkesztője lett, ezzel párhuzamosan pedig a Szlovák Televízió magyar adásának híradójába is készített anyagokat.

A Hír TV csapatának 2005 szeptemberében lett tagja. Eleinte a Híradót és a Reggeli járatot vezette, majd a Panaszkönyv, az Iskolapélda és a Magyarország élőben műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn.

A Napi Gazdaság információi szerint Szabó Anett a köztévénél folytatja tovább pályafutását, az M1 délutáni műsorsávjában találkozhatnak vele a nézők.

Egy héttel ezelőtt az ugyancsak a HÍR TV egy volt műsorvezetője, Kovács Andrea is a köztévéhez igazolt, ő az április közepén megtámadott és megvert híradós, Borsa Miklós helyét vette át, aki nem kívánt visszatérni a híradóba.

Fotó: Hír TV

Ezt is szeretjük