"Csak futó kalandokra van időm" Kihasználja a rajongókat a tehetségkutató sztárja?
Szabó Ádám, a Csillag születik felfedezettje él a lehetőségekkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igaz, a legfrissebb hírek szerint a nézők már készülhetnek a népszerű showműsor, a Csillag Születik következő szériájára, ugyanakkor az elmúlt évek során megismert tehetségek még mindig az érdeklődés középpontjában állnak.

Szabó Ádám, a harmadik évad harmonikás sztárja egészen a döntőig jutott a műsorban, és egy ország előtt bizonyította tehetségét.

Rohanó életet él

A fiatal sármőr a napokban nyíltan beszélt szakmai és magánéleti sikereiről a Tabu TV riporterének.
A tehetséges fiatal srácnak fellendült a karrierje, rengeteg fellépése van, emellett még a tanulásra is marad ideje - felvételt nyert a Zeneakadémiára. Így, saját bevallása szerint, rohanó életmódja miatt magánéletére nem sok ideje marad.

- Úgy érzem, hogy csak pozitív dolgok történtek velem. A műsor teljesen megváltoztatta az életem. Rengeteg fellépésem volt a nyáron, nem is volt szabadnapom - meséli a 19 éves tehetség.

Elmondása szerint sem a barátaira, sem egy komoly kapcsolatra nincs ideje munkája és tanulmányai miatt. Ettől függetlenül vannak igaz barátai, akik megértik jelenlegi helyzetét, és kitartanak mellette.

Kihasználja a lehetőségeket

- Nekem három igaz barátom van. Velük folyamatosan tartom a kapcsolatot, de találkozni már nem nagyon tudunk. Nekik megvan a saját életük, és nekem is lett egy új, de ezt ők teljesen megértik. Új barátaim is lettek, de úgy érzem, hogy az igaz barátaim megmaradtak - árulta el Ádám.

A feszített tempó miatt komoly kapcsolattal is hiába próbálkozik egyelőre, de ettől függetlenül nem mellőzi a lánytársaságot, és kihasználja az ismertség pozitív velejáróit.

- Hülye lennék nem kihasználni a lehetőségeket. Inkább csak futó kalandokra van időm, komolyabb kapcsolatra nem. Fellépéseken is szoktam kacsingatni a lányokra, hiszen nem hagyhatom, hogy a női rajongóim elvesszenek - mondja a fiatal szívtipró.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük