Kiderült, milyen ember valójában Szabó Zsófi: kívülről nem ilyennek ismerjük

A műsorvezető őszintén vallott tulajdonságairól és érzelmeiről.

Szabó Zsófi valódi énje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár mindig szépnek és magabiztosnak láthatják a nézők, Szabó Zsófi ugyanúgy küzd az érzelmeivel, mint mindenki más. Annak ellenére, hogy nap mint nap feltűnik a képernyőn, kevesen ismerik valódi arcát.

Szabó Zsófi valódi énje

Szabó Zsófi március elején tért vissza a TV2 képernyőjére, ahol a Mokkában tűnik fel rendszeresen, mint műsorvezető. Bár rengeteg cikk születik róla, úgy érzi, kevesen ismerik az igazi énjét. A hot! magazinnak mesélt arról, valójában milyen ember is ő.

- Mindenki tudja, hogy ki vagyok, de senki nem ismer. Kevés ember tudja valóban azt, hogy ki az a Szabó Zsófi - mondta a műsorvezető, majd arra a kérdésre is őszintén válaszolt, miért emelt maga köré egy olyan falat, ami miatt mindez így alakulhatott.

- Ez egy hiba, amin dolgozom, és amin szeretnék változtatni - részletezte, majd azt is kifejtette, milyen ember ő valójában.

- Odaadó barát, odaadó testvér, odaadó édesanya, és ha megdicsérik a munkámat, akkor odaadó munkavállaló - sorolta igazi tulajdonságait.

Hozzátette, rendkívül fontos számára a visszacsatolás. Ugyan a kritikákat is képes elfogadni, az elismerés elengedhetetlen helyet tölt be életében. Szabó Zsófi azt is elmondta, néha bizonytalannak tűnik, ugyanakkor, ha ez nem látszik rajta, akkor pedig nagyképűnek gondolják. Éppen ezért sokszor inkább visszavesz a magabiztosságából, nehogy rá lehessen aggatni ezt a negatív jelzőt.

Szabó Zsófi hupikék bikiniben: csábos, mint egy szirén a tengerparton készült képeken

Szabó Zsófi ismét tarolt a dögös fényképeivel, a kommentelők csak ámultak a műsorvezető alakján.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük