Szabó Zsófi kiakasztotta a rajongóit - 29 évesen plasztikai sebésznél volt
Szabó Zsófi elégedetlen volt a szeme környékével, ezért fordult szakemberhez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi kapott hideget-meleget a tegnap este kitett Instagram-fotójára, melyen Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel látható, aki számtalan magyar sztár és híresség külsejét formálta már át kisebb-nagyobb beavatkozásokkal. A színésznő-műsorvezető a posztja alapján a szeme környékével volt elégedetlen, ezért kereste fel a szépészeti beavatkozásokat elvégző szakembert. 

"Egy szupertitkos kezelés a szemem körül" - a fiatal sztáranyuka csak ennyit írt a kép mellé, illetve azt, hogy a részleteket hamarosan a plasztikai sebész honlapján láthatják. 

A kommentelők nem kímélték Szabó Zsófit, szerintük 29 évesen hiba bármilyen kezelést igénybe vennie, túl fiatal azokhoz, a bőrének egyáltalán nincs szüksége ilyesmire. 

"Minek a kezelés egy természetes Szépségnek, ilyen fiatalon???"

"Én 40 múltam, és csak két éve kezdtem el különböző kezeléseket csinálni. Hidd el, Gyönyörű vagy, csak most lehet, a babázás alatt fáradtabbnak érzed magad. Egészséges életmódot élsz, sportolsz, napsugarak elől óvakodsz ...ráérsz, hidd el!"

Volt, aki azt írta, Zimány Linda is így kezdte, és arra kérte a férjét, Kiss Zsoltot, ne hagyja, hogy felesége szépészeti beavatkozáson vegyen részt. 

"Zimány Linda is így kezdte... Zsófi, te ezek nélkül is szép vagy. @kiskiszsolt ne hagyd neki!"

szabo-zsofi-plasztika
Fotó: Instagram/Szabó Zsófi

Szabó Zsófi azzal nyugtatta meg a hozzászólókat, hogy igazából nem történik beavatkozás, nem használtak töltőanyagot, csak egy feszesítő gépet, amit a szem környékén is lehet használni.

"Posztolok majd insta storyban milyen most a szemem és milyen lesz. Amúgy most leszek 30" – írta. 

Magyar sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat 

Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások. 

Ezt is szeretjük