Szabó Zsófi 28 éves öccse piszkosul jóképű - Friss fotón a ritkán látott Gyuszkó

Szabó Zsófi ritkán látott öccsével pózolt együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi nagyon családcentrikus, így a közösségi oldalára gyakran tesz ki fotókat szeretteiről: férjéről, Zsoltról, kisfiáról, Mendelről és édesanyjáról, Pálmáról. A sztárnak van egy öccse is, Gyula, becenevén Gyuszkó, ám őt eddig csak ritkán láthattuk, ugyanis a 28 éves fiatalember általában nem engedi meg nővérének, hogy posztoljon róla, ezen a hétvégén azonban kivételt tett.

A harmincéves csinos műsorvezető és színésznő a hétvégéjét a családjával töltötte, természetesen rég látott öccse is csatlakozott hozzájuk, ennek örömére pedig a két testvér édesanyjukkal fotózkodott.

"Ez a kép több szempontból is igazán kedves számomra. Először is azért mert a testvérem is rajta van, ami nagyon ritkán fordul elő. Másodszor, mert azt is megengedte, hogy posztoljam. Harmadszor pedig, mert lejöttek velünk Nyíregyházára, ami szintén nem gyakori" - írta a felvételhez a sztár, akinek az öccse nagyon jóképű férfi lett.

Szabó Zsófi öccsével és anyukájával szeflizett a hétvégén.
Szabó Zsófi öccsével és anyukájával szeflizett a hétvégén.
Fotó: Instagram/Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az Instagramon azt is megfogalmazta, hogy Gyuszkó öccse évekig az Egyesült Államokban, pontosabban Orlandóban élt, egy éve költözött haza. A testvére és a kis Mendel is jól megértik egymást.

A rajongók is örömmel fogadták a közös felvételt, számos pozitív komment érkezett alá: "Testvéred egyre inkább hasonlít édesapátokra! Azt a gyönyörű hangot is örökölte? Annál szebb férfihangot nemigen hallottam még életemben!", "Örülök, hogy látom a testvéredet, utoljára talán akkor láttam, amikor Édesapátok a székesfehérvári színház tagja volt. Édesanyátok még mindig gyönyörű!", "nagyon szép a családod" - fogalmazták.

Már ilyen nagy Szabó Zsófi fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat nőtt Szabó Zsófia fia, Mendel.

Ezt is szeretjük