Újabb sztárpár született! Az RTL Klub híradósa összejött az X-Faktor sztárjával

Szabados Ágnes és az X-Faktor sármos sztárja összejöttek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb sztárpár született az RTL Klubnál: Szabados Ágnes, aki május közepe óta vezeti a csatorna híradóját D. Tóth Andrással, összejött az X-Faktor sármos sztárjával, Oláh Ákossal.

A fiatalember már a válogatók idején úgy dobogtatta meg a tehetségkutató tavalyi szériájában a női nézők szívét, hogy dalra sem fakadt, mikrofon csak akkor volt a kezében, amikor átadta a színpadra lépő énekeseknek, akiket igyekezett megnyugtatni, mielőtt kiálltak a közönség elé.

"Bencus, ki az a sötét hajú csávó, aki a színpadra kísérte az embereket? A barátnőm szerelmes:)" - az RTL Klub jóképű munkatársa ezzel az Istenes Bencének küldött sms-sel vált ismertté tavaly ősszel.

Oláh Ákos szívét aztán mégsem egy tehetségkutatós énekesnő, hanem a csatorna híradósa rabolta el, aki korábban a SportKlubnál dolgozott. A szerelmesek vállalják, hogy egy párt alkotnak, de a magánéletükről nem nyilatkoznak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Bence Barsony photography/Velvet Art Pictures

Az 5 legnépszerűbb magyar híradós kezdőként

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett az öt legnépszerűbb magyar híradós kezdő tévésként!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük