Sváby András nagyfia már egy centivel lekörözte édesapját
Sváby András nemrég az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt az apaság szép és kevésbé szép pillanatairól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy valaki jó, avagy rossz szülő, azt nem maga az érintett hivatott megítélni, hanem a gyermekei - de ők is többnyire csak felnőttként, visszatekintve látják pontosan a képet.

2010 áprilisában még a papa volt a magasabb

Valahogy így gondolja ezt Sváby András is, aki nemrégiben az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt az apaság örömteli, néhanapján pedig drámaibb momentumairól.

Két fia van

Az ugyan köztudott, hogy a népszerű tévés több mint két évtizede él boldog kapcsolatban párjával, Enikővel, de a fiaikról eddig kevesebb szó esett. Nos, a műsorból kiderült, a sztárpárnak két gyermeke van: Peti a kisebb, Tomi pedig a nagyobb fiú.

És nemcsak korban nagyobb: Sváby András nem kis apai büszkeséggel számolt be arról, hogy tinédzser fia máris lekörözte őt, már ami a magasságát illeti. A fiatalember nem kevesebb, mint 186 centissé cseperedett!

Bünti is, meg nem is

A TV2 Naplójának egykori munkatársa arról is őszintén beszélt, milyen módszerekkel próbálja nevelni a srácokat. Persze nem kell semmiféle retorzióra számítani, a sztár nem híve a szivatós büntetéseknek, amikben gyerekkorában gyakran része volt.

Ezek helyett inkább kreatívan próbálja megoldani a büntikérdést: Tomi például, hogy kiengesztelje a rossz bizonyítványa miatt kissé csalódott szüleit, öt könyvet kell, hogy elolvasson. Emellett naponta tíz fényképet is kell készítenie, amiket aztán minden este édesapjával értékelnek ki.

Szerencséjére a nagyfiú, aki egyébként szenvedélyes vitorlázó, még nem borítja ki állandó lázadozással a szüleit - de Sváby András szentül hiszi, ha ennek eljön az ideje, akkor sem fog majd kétségbeesni.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük