Ő Sváby András ritkán látott fia - A 23 éves Tamás kiköpött az apja

Sváby András legnagyobb fia, Tamás le sem tagadhatná a műsorvezetőt.

svaby-andras-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sváby Andrást új párja idén márciusban ajándékozta meg egy kisfiúval, Milánnal, de rajta kívül másik két fiú édesapja is, akik előző házasságából születtek: Tamás már 23 éves, a 18 éves Péter pedig május elején ballagott el a középiskolából. Az ötvenéves tévés a közelmúltban Londonba utazott idősebb gyermekeivel, az ott készült fotókat pedig Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival.

A fényképek tanúsága szerint jól érezték magukat Angliában, ahol a Buckingham-palotát is megnézték együtt. Az ATV műsorvezetőjére mindkét fia nagyon hasonlít, olyannyira, hogy le sem tagadhatnák őt. "Klánilag ötös" - írta egyik követője a népszerű közösségi oldalon, amikor meglátta a ritka, közös családi fotót.

#thesvabys

András Sváby (@svaby) által megosztott bejegyzés,

- Peti most érettségizett a komolyzenei szakközépiskolában, de elbizonytalanodott. Keresi a helyét, és én is azt tanácsoltam neki, hogy egyelőre élje az életét, majd később jelentkezik egyetemre. Tomi a dél-angliai Southamptonban hajómérnöknek tanul. Ha van olyan, hogy csecsemőkori elhivatottság, akkor ő az élő példa. Amíg a többi gyerek a homokozóban játszott, Tomi már akkor kis hajókat építgetett. Nagyon büszke vagyok mindkét nagy fiamra, imádom őket - nyilatkozta Sváby András a fiairól idén júliusban a Blikknek.

Ezt is szeretjük