Fotók! Smink nélkül is bátran vállalja arcát Sütő Enikő
Sütő Enikő egykori modell nemcsak beszél a testi-lelki egyensúlyról, de igyekszik alapelvei szerint is élni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha megkérdeznék az utca emberét, mondjanak híres egykori modelleket, akkor a jártasabbak bizonyára olyan külföldi sztárokat említenének, mint Twiggy, Veruschka vagy Iman. Pedig hazánknak is vannak olyan szépségei, akik magas színvonalon képviselték a szakmát - igaz, akkor még manökeneknek hívták őket.

Forrás: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Közülük is az egyik legbájosabb Sütő Enikő, akiről bizony nehezen hinné az ember, hogy már az 50. életévét tapossa! Az egykori modellszépség ugyanolyan bájos és természetes, mint ahogy az ország a nyolcvanas években megismerte.

Smink nélkül is szép

Ráadásul azon kevesek közé tartozik, akik smink nélkül vagy minimális arcfestékkel is vállalják arcukat - mint ahogy a nézők is megcsodálhatták két éve, a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow-ban. Mint akkor elmesélte, személyes tárgyként egy szemceruzát tett a csomagjába, de még így is kiragyogott a dzsungelből.

Persze azért a szépség nem jön csak úgy magától, különösen egy bizonyos életkoron túl - még akkor sem, ha valaki alapból jó génekkel van megáldva. Ahogy a weboldalán olvasható, úgy véli, a szépség és az egészség egymástól elválaszthatatlan, és már egészen kicsi kortól törekedni kell arra, hogy az ember megőrizze külső és belső egyensúlyát, mert csak így válhat szebbé és vonzóbbá mind testileg, mind lelkileg.

Modelliskolát vezet

Bár az exmodell egyelőre - saját gyermek híján - nem adhatja át utódainak az évtizedek alatt összegyűlt tapasztalatát, modelliskolájában, a 15 éve működő S.E. Super Modell Stúdióban azért bőven akad lehetősége beavatni a fiatalokat, hogy válhatnak hozzá hasonlóan kortalan szépségekké.

- Soha nem erőltetek semmit. Mindenkinek más a motivációja. Van, aki egy-egy rossz tapasztalat után, míg más belső meggyőződését követve folyamodik az életmódváltáshoz. De találkoztam már olyannal is, aki mindössze divatból étkezett másképp.

Míg a tizenévesek között is találunk olyat, aki abszolút nyitott az egészséges életmódra, addig egy 50 éves teljesen elzárkózik mindentől. Persze előfordult már az is, hogy először hallani sem akart róla, aztán ő keresett meg. Azt gondolom, mindegy, hogy így vagy úgy, a lényeg, hogy merjünk váltani - mesélte korábban.
Ezt is szeretjük