Sztárpárok a 2012-es Story-gálán
Fotókon a 2012-es Story Ötcsillag Díjátadó Gála sztárpárjai.

Dia

	Baronits Gábor és barátnője	Baronits Gábor, a Jóban Rosszban fiatal színésze is új szerelmével, az orosz származású balerinával, Alexandrával érkezett.	Kapcsolódó cikk:	"Ez nem csak egy futó kapcsolat" Baronits Gábor őszintén mesélt új szerelméről »

Baronits Gábor és barátnője

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban fiatal színésze is új szerelmével, az orosz származású balerinával, Alexandrával érkezett.

Kapcsolódó cikk:
"Ez nem csak egy futó kapcsolat" Baronits Gábor őszintén mesélt új szerelméről »

Dia

	Tóth Gabi és Rasztovics Dávid	Tóth Gabi és új kedvese, a focista Rasztovics Dávid először a Story-gálán jelentek a nagy nyilvánosság előtt egy párként. 		Kapcsolódó cikk:	Nem sokat bízott a képzeletre! Tóth Gabi tűzpiros miniben lépett a színpadra »	 

Tóth Gabi és Rasztovics Dávid

Tóth Gabi és új kedvese, a focista Rasztovics Dávid először a Story-gálán jelentek a nagy nyilvánosság előtt egy párként. 


Kapcsolódó cikk:
Nem sokat bízott a képzeletre! Tóth Gabi tűzpiros miniben lépett a színpadra »
 

Dia

	Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor	Várkonyi Andreát, a Story magazin egyik közönségdíjasát igazán büszkén karolhatta át Bochkor Gábor, aki szolidan csíkozott fekete öltönyt húzott párja élénk pink Daalarna estélyijéhez.	Kapcsolódó cikk:	"Nekem ez már nem kell" Bochkor Gábor őszintén mesélt párkapcsolatáról »

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Várkonyi Andreát, a Story magazin egyik közönségdíjasát igazán büszkén karolhatta át Bochkor Gábor, aki szolidan csíkozott fekete öltönyt húzott párja élénk pink Daalarna estélyijéhez.

Kapcsolódó cikk:
"Nekem ez már nem kell" Bochkor Gábor őszintén mesélt párkapcsolatáról »

Dia

	Tatár Csilla és Gönczi Gábor	Gönczi Gábor az idei gálán is talpig feketében jelent meg, így jól érvényesült mellete felesége, Tatár Csilla élénk piros, kalocsai hímzéssel díszített, Hrivnák Tünde kreációja.	Kapcsolódó cikk:	Újra férjhez megy! Ezért áll másodszor is oltár elé a TV2 közkedvelt sztárja »

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Gönczi Gábor az idei gálán is talpig feketében jelent meg, így jól érvényesült mellete felesége, Tatár Csilla élénk piros, kalocsai hímzéssel díszített, Hrivnák Tünde kreációja.

Kapcsolódó cikk:
Újra férjhez megy! Ezért áll másodszor is oltár elé a TV2 közkedvelt sztárja »

Dia

	Szandi és Bogdán Csaba	Szandi és Bogdán Csaba szerelme már húsz éve lángol, az esten is összebújva ültek a kamera elé. A énekesnő és zeneszerző férje idén fekete-fehérbe öltöztek.	Kapcsolódó cikk:	Már 13 éve tart! Szandi elárulta házassága titkát »

Szandi és Bogdán Csaba

Szandi és Bogdán Csaba szerelme már húsz éve lángol, az esten is összebújva ültek a kamera elé. A énekesnő és zeneszerző férje idén fekete-fehérbe öltöztek.

Kapcsolódó cikk:
Már 13 éve tart! Szandi elárulta házassága titkát »

Dia

 	Csisztu Zsuzsa és férje 	Csisztu Zsuzsa nadrágot húzott, ám a Daalarna összeállításban nem kevésbé volt elegáns, mint a többi hazai sztár. Férje, Dr. Ketskés Norbert öltönyét is hasonló anyag díszítette, mint felesége nadrágját. 	Kapcsolódó cikk: 	Elegáns és szexi! Csisztu Zsuzsa rafinált ruhában érkezett a bemutatóra »

Csisztu Zsuzsa és férje

Csisztu Zsuzsa nadrágot húzott, ám a Daalarna összeállításban nem kevésbé volt elegáns, mint a többi hazai sztár. Férje, Dr. Ketskés Norbert öltönyét is hasonló anyag díszítette, mint felesége nadrágját.

Kapcsolódó cikk:
Elegáns és szexi! Csisztu Zsuzsa rafinált ruhában érkezett a bemutatóra »

Dia

	Edvin Marton és felesége	Edvin Marton díszzsebkendőjének színével jelezte, hogy feleségével összetartoznak. Gombos Adriennről testhezálló, csillogó virágokkal díszített, rózsaszín estélyjében szinte el sem hinni, hogy júniusban adott éeletet második gyerekének.	Kapcsolódó cikk:	Már 2 hónapos! Élő adásban mutatta meg tündéri kisfiát a magyar zenész »		 

Edvin Marton és felesége

Edvin Marton díszzsebkendőjének színével jelezte, hogy feleségével összetartoznak. Gombos Adriennről testhezálló, csillogó virágokkal díszített, rózsaszín estélyjében szinte el sem hinni, hogy júniusban adott éeletet második gyerekének.

Kapcsolódó cikk:
Már 2 hónapos! Élő adásban mutatta meg tündéri kisfiát a magyar zenész »

 

Dia

 	Rippel Ferenc és felesége 	Rippel Ferenc feleségén szintén nem látni súlyfelesleget, pedig ő is 2011 júniusában hozta világra kisfiát.

Rippel Ferenc és felesége

Rippel Ferenc feleségén szintén nem látni súlyfelesleget, pedig ő is 2011 júniusában hozta világra kisfiát.

Dia

 	Ördög Nóra és Nánási Pál 	Ördög Nóra és férje, Nánási Pál a klasszikus fekete mellett tették le voksukat, ám az X-Faktor színpadi csillogáshoz szokott csinos műsorvezetőnője a flitterekről nem mondott le.  	Kapcsolódó cikk: 	Megmutatta, amit még soha! Nézd meg Ördög Nórit, ahogy eddig csak a férje látta »

Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál a klasszikus fekete mellett tették le voksukat, ám az X-Faktor színpadi csillogáshoz szokott csinos műsorvezetőnője a flitterekről nem mondott le. 

Kapcsolódó cikk:
Megmutatta, amit még soha! Nézd meg Ördög Nórit, ahogy eddig csak a férje látta »

Dia

	Varga Izabella és férje	Varga Izabella és színházi rendező férje, Lendvai Zoltán is a fekete szín mellett döntöttek. A Barátok közt népszerű színésznője egy élénk pink masnival bolondított ruháját az Orlando Szalonból választotta.	Kapcsolódó cikk:	Folyamatosan féltékenykedett! Varga Izabella őszintén mesélt kapcsolatairól »

Varga Izabella és férje

Varga Izabella és színházi rendező férje, Lendvai Zoltán is a fekete szín mellett döntöttek. A Barátok közt népszerű színésznője egy élénk pink masnival bolondított ruháját az Orlando Szalonból választotta.

Kapcsolódó cikk:
Folyamatosan féltékenykedett! Varga Izabella őszintén mesélt kapcsolatairól »

Dia

 	Cseke Katinka és párja 	Cseke Katinka idén férfi kísérővel érkezett, mégpedig szerelmével, Hassine-nal. 	Kapcsolódó cikk: 	"Nem fogom eltartani" Cseke Katinka tisztázta a pletykákat kapcsolatáról »

Cseke Katinka és párja

Cseke Katinka idén férfi kísérővel érkezett, mégpedig szerelmével, Hassine-nal.

Kapcsolódó cikk:
"Nem fogom eltartani" Cseke Katinka tisztázta a pletykákat kapcsolatáról »

Dia

	Szabó Zsófi és Berki Krisztián	A Jóban Rosszban másik sztárja a 2012-es Story-díjátadón szintén új párjával, Berki Krisztiánnal jelent meg. Szabó Zsófi egy merészen dekoltált, fekete estélyibe bújt.	Kapcsolódó cikk:	Hát ezért lett vége! Alig fél év után szakított párjával a magyar színésznő »

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

A Jóban Rosszban másik sztárja a 2012-es Story-díjátadón szintén új párjával, Berki Krisztiánnal jelent meg. Szabó Zsófi egy merészen dekoltált, fekete estélyibe bújt.

Kapcsolódó cikk:
Hát ezért lett vége! Alig fél év után szakított párjával a magyar színésznő »

Dia

	Joshi Barat és felesége	Joshi Barat piros inget húzott, ami jól illett felesége hasonló színben pompázó indiai szárijához.	Kapcsolódó cikk:	Évek óta súlyos betegségben szenvedett! Indiában elhunyt Joshi Bharat édesanyja »

Joshi Barat és felesége

Joshi Barat piros inget húzott, ami jól illett felesége hasonló színben pompázó indiai szárijához.

Kapcsolódó cikk:
Évek óta súlyos betegségben szenvedett! Indiában elhunyt Joshi Bharat édesanyja »

Dia

 	Trokán Anna és férje 	Trokán Anna, a Story-gála Érték-díjas színésznője alig fél éves friss házasként angol származású férjével, Stuarttal érkezett, és egy bézs színű Makány Márta ruhát viselt. 	Kapcsolódó cikk: 	Krétán volt a lánybúcsú! Így készül Trokán Anna a balatoni esküvőjére »

Trokán Anna és férje

Trokán Anna, a Story-gála Érték-díjas színésznője alig fél éves friss házasként angol származású férjével, Stuarttal érkezett, és egy bézs színű Makány Márta ruhát viselt.

Kapcsolódó cikk:
Krétán volt a lánybúcsú! Így készül Trokán Anna a balatoni esküvőjére »

Dia

 	Kárász Róbert és barátnője 	Kárász Róbert ugyanolyan színű nyakkendőt kötött, mint amilyen színű estélyit barátnője, Benedek Róza viselt. 	Kapcsolódó cikk: 	Ahogy ritkán látni őket! Szokatlanul elengedték magukat a TV2 műsorvezetői »

Kárász Róbert és barátnője

Kárász Róbert ugyanolyan színű nyakkendőt kötött, mint amilyen színű estélyit barátnője, Benedek Róza viselt.

Kapcsolódó cikk:
Ahogy ritkán látni őket! Szokatlanul elengedték magukat a TV2 műsorvezetői »

Dia

	Varga György és felesége	Varga György, az Irigy Hónaljmirigy komikusa és felesége egy egyszerű, sötét összeállítás mellett döntöttek.

Varga György és felesége

Varga György, az Irigy Hónaljmirigy komikusa és felesége egy egyszerű, sötét összeállítás mellett döntöttek.

Blog.hu ajánló
Fotó: