Sztárpárok a 2015-ös Story-gálán
Nézd meg képgalériánkban az idei Story-gála friss szerelmeseit és régi sztárpárjait!

Dia

 	Som-Balogh Edina és Som Krisztián 	A Barátok közt Kingája és a sorozat zenei producere: első látásra azt hittük, a zeneszerző nem is a feleségével érkezett, olyan szokatlan, hogy Edina szőkéről sötétbarnára váltott. 	 

Som-Balogh Edina és Som Krisztián

A Barátok közt Kingája és a sorozat zenei producere: első látásra azt hittük, a zeneszerző nem is a feleségével érkezett, olyan szokatlan, hogy Edina szőkéről sötétbarnára váltott.
 

Dia

 	Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté 	Az Operettszínház két sztárja tavaly nyáron ismét egymásra talált, már el is jegyezték egymást. Szerelmüket az est folyamán sem titkolták.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté

Az Operettszínház két sztárja tavaly nyáron ismét egymásra talált, már el is jegyezték egymást. Szerelmüket az est folyamán sem titkolták.

Dia

 	Muri Enikő 	Az énekesnő-színésznőre tavaly tavasszal talált rá a nagy szerelem, mégpedig az Operettszínházban: az ügyelővel szerettek egymásba. A Story-gála volt az első nagyszabású rendezvény, amin együtt jelentek meg.

Muri Enikő

Az énekesnő-színésznőre tavaly tavasszal talált rá a nagy szerelem, mégpedig az Operettszínházban: az ügyelővel szerettek egymásba. A Story-gála volt az első nagyszabású rendezvény, amin együtt jelentek meg.

Dia

 	Hosszú Katinka és férje 	Az év sportolója díj nyertese természetesen Shane Tusuppal, a férjével érkezett, aki egyben az edzője is.

Hosszú Katinka és férje

Az év sportolója díj nyertese természetesen Shane Tusuppal, a férjével érkezett, aki egyben az edzője is.

Dia


            	Majka és Dundika
            	Az év férfi televíziós személyisége díjjal kitüntetett műsorvezető és rapper idén nem sokáig partizott.

Majka és Dundika

Az év férfi televíziós személyisége díjjal kitüntetett műsorvezető és rapper idén nem sokáig partizott.

Dia

 	Keleti Andrea és Kovács Zoltán 	A táncművész házaspár szemmel láthatóan két évtized után is az egyik legboldogabb magyar sztárpár.

Keleti Andrea és Kovács Zoltán

A táncművész házaspár szemmel láthatóan két évtized után is az egyik legboldogabb magyar sztárpár.

Dia

 	Szandi és Bogdán Csaba 	Az énekesnő és zenész férje már 20 éve élnek együtt boldogan, nem meglepő, hogy ők voltak a Story-gála egyik legharmonikusabb sztárpárja. 	 

Szandi és Bogdán Csaba

Az énekesnő és zenész férje már 20 éve élnek együtt boldogan, nem meglepő, hogy ők voltak a Story-gála egyik legharmonikusabb sztárpárja.
 

Fotó: Facebook/Szandi

Dia

 	Győrfi Pál és felesége 	Az Országos Mentőszolgálat szóvivője gyönyörű feleségével érkezett, akivel három közös gyermeket nevelnek.

Győrfi Pál és felesége

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője gyönyörű feleségével érkezett, akivel három közös gyermeket nevelnek.

Dia

 	Karda Bea és párja 	Az énekesnő idén is szerelmével, Lacival tette tiszteletét - ha lesz második esküvője, Karda Bea azt mondta, a férfinak mondja ki az igent.

Karda Bea és párja

Az énekesnő idén is szerelmével, Lacival tette tiszteletét - ha lesz második esküvője, Karda Bea azt mondta, a férfinak mondja ki az igent.

Dia

 	Tóth Gabi és Trap kapitány 	Az énekesnő a Tha Shudras zenekarral érkezett, nyomban ismét megindulta pusmogás, hogy Trap kapitány és közte több van mentor és mentorált viszonynál.

Tóth Gabi és Trap kapitány

Az énekesnő a Tha Shudras zenekarral érkezett, nyomban ismét megindulta pusmogás, hogy Trap kapitány és közte több van mentor és mentorált viszonynál.

Ezt is szeretjük
Fotó: