Sztárpárok a 2014-es Story-gálán
A 15. Story-gálán számos hazai sztárpár jelent meg. Nézd meg őket!

Dia

 	Nyári Diána és Tóth Marcell 	A Barátok közt színésznője és a tavalyi X-Faktor egyik döntőse már a tehetségkutató zárópartiján nagyon szimpatizáltak egymással, de csak azt követően kezdtek el randizni, hogy Nyári Dia karácsony előtt lezárta négy és fél éves kapcsolatát. A 15. Story-gála volt az első nyilvános esemény, ahol párként jelentek meg.

Nyári Diána és Tóth Marcell

A Barátok közt színésznője és a tavalyi X-Faktor egyik döntőse már a tehetségkutató zárópartiján nagyon szimpatizáltak egymással, de csak azt követően kezdtek el randizni, hogy Nyári Dia karácsony előtt lezárta négy és fél éves kapcsolatát. A 15. Story-gála volt az első nyilvános esemény, ahol párként jelentek meg.

Dia

 	Janza Kata és Szerényi László 	A budapesti Operettszínház két sztárja kiérdemelhette volna az est legdögösebb sztárpárja címet. Különösen a kétgyerekes színésznő volt feltűnő jelenség helyenként áttetsző ruhájával és az azon keresztül látható combharisnyájával.

Janza Kata és Szerényi László

A budapesti Operettszínház két sztárja kiérdemelhette volna az est legdögösebb sztárpárja címet. Különösen a kétgyerekes színésznő volt feltűnő jelenség helyenként áttetsző ruhájával és az azon keresztül látható combharisnyájával.

Dia

	Szandi és Bogdán Csaba	Az énekesnő és zenész férje a Story-gálához hasonlóan idén jubilál: 15 éve, 1999 júniusában házasodtak össze. A háromgyerekes házaspár évről-évre az est egyik legharmonikusabb sztárpárja. 

Szandi és Bogdán Csaba

Az énekesnő és zenész férje a Story-gálához hasonlóan idén jubilál: 15 éve, 1999 júniusában házasodtak össze. A háromgyerekes házaspár évről-évre az est egyik legharmonikusabb sztárpárja. 

Dia

	Rubint Réka és Schobert Norbi	A fitneszkirálynő és férje 2014-ben ismét tiszteletüket tették a Story-gálán, ahova össze is öltöztek.

Rubint Réka és Schobert Norbi

A fitneszkirálynő és férje 2014-ben ismét tiszteletüket tették a Story-gálán, ahova össze is öltöztek.

Dia

	Som-Balogh Edina és Som Krisztián	A Barátok közt szülési szabadságon lévő színésznője és a sorozat zenei producere vagány, fiatal házaspárként érkezett az estre.

Som-Balogh Edina és Som Krisztián

A Barátok közt szülési szabadságon lévő színésznője és a sorozat zenei producere vagány, fiatal házaspárként érkezett az estre.

Dia

 	Szalai Vivien és Kökény Roland 	A leleplező botránykönyveket jegyző írónőt és az olimpikon kajakost márciusban mutatták be egymásnak egy baráti társaságban, azóta már össze is költöztek. A Story-gálán sem titkolták szerelmüket.

Szalai Vivien és Kökény Roland

A leleplező botránykönyveket jegyző írónőt és az olimpikon kajakost márciusban mutatták be egymásnak egy baráti társaságban, azóta már össze is költöztek. A Story-gálán sem titkolták szerelmüket.

Dia

 	Gombos Edina és Alberto Costafreda 	A TV2 műsorvezetője és férje kereken tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg Kubában. A szerelem olyan nagy volt, hogy még az év decemberében összeházasodtak Budapesten, ahol azóta is élnek, immár kislányukkal, Mirandával. Nem csak szerelmük harmonikus, de öltözetük is.

Gombos Edina és Alberto Costafreda

A TV2 műsorvezetője és férje kereken tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg Kubában. A szerelem olyan nagy volt, hogy még az év decemberében összeházasodtak Budapesten, ahol azóta is élnek, immár kislányukkal, Mirandával. Nem csak szerelmük harmonikus, de öltözetük is.

Dia

 	Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert 	A műsorvezető és férje idén ismét megtisztelték jelenlétükkel a Story-gálát. A tavaly óta immár kétgyerekes házaspár idén is egyedi ruhákat részesített előnyben.

Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert

A műsorvezető és férje idén ismét megtisztelték jelenlétükkel a Story-gálát. A tavaly óta immár kétgyerekes házaspár idén is egyedi ruhákat részesített előnyben.

Dia

	Rezes Judit és Szabó Győző	A színészpár ritkán nyilatkozik magánéletéről és a nagyszabású, sztárokat felvonultató rendezvényeket is kerülik, de idén megjelentek a Story-gálán.

Rezes Judit és Szabó Győző

A színészpár ritkán nyilatkozik magánéletéről és a nagyszabású, sztárokat felvonultató rendezvényeket is kerülik, de idén megjelentek a Story-gálán.

Dia

 	Varga Izabella és Lendvai Zoltán 	A Barátok közt Nórája és színházi rendező férje is azok közé a sztárpárok közé tartozik, akik ritkán jelennek meg szabású eseményeken, de a Story-gálát idén sem hagyták ki.

Varga Izabella és Lendvai Zoltán

A Barátok közt Nórája és színházi rendező férje is azok közé a sztárpárok közé tartozik, akik ritkán jelennek meg szabású eseményeken, de a Story-gálát idén sem hagyták ki.

Dia

 	Tóth Gabi és Markó Róbert 	Az énekesnő 2013 márciusában, a Szombat Esti Láz című műsorban nem csak egy táncpartnert kapott, de a produkció végeztével egy társat is. Szemmel láthatóan még mindig dúl közöttük a szerelem. 

Tóth Gabi és Markó Róbert

Az énekesnő 2013 márciusában, a Szombat Esti Láz című műsorban nem csak egy táncpartnert kapott, de a produkció végeztével egy társat is. Szemmel láthatóan még mindig dúl közöttük a szerelem. 

Dia

 	Varga Viktor és Cinthya 	A TV2 Édes Élet című reality show-jának sztárpárja a gálán is hozta extravagáns stílusát.

Varga Viktor és Cinthya

A TV2 Édes Élet című reality show-jának sztárpárja a gálán is hozta extravagáns stílusát.

Dia

 	Keleti Andrea és Kovács Zoltán 	A táncművész házaspár lassan 20 éve él boldogan együtt és neveli két gyermekét. A Story-gálára szolid eleganciával öltöztek.

Keleti Andrea és Kovács Zoltán

A táncművész házaspár lassan 20 éve él boldogan együtt és neveli két gyermekét. A Story-gálára szolid eleganciával öltöztek.

Dia

 	Nagy Feró és felesége 	"A nemzet csótánya" és 30 éve hű párja egy kis "ricsés" pirost is belecsempésztek öltözetükbe. 

Nagy Feró és felesége

"A nemzet csótánya" és 30 éve hű párja egy kis "ricsés" pirost is belecsempésztek öltözetükbe. 

Dia

 	Szabó Ádám és barátnője 	A Csillag Születik és az X-Faktor sztárja, valamint az April Project táncosa, Niki tavaly nyáron szakítottak, a tehetségkutató kulisszái mögött aztán az ősszel ismét összejöttek. A Story-gálán bájos ifjú párként vettek részt.

Szabó Ádám és barátnője

A Csillag Születik és az X-Faktor sztárja, valamint az April Project táncosa, Niki tavaly nyáron szakítottak, a tehetségkutató kulisszái mögött aztán az ősszel ismét összejöttek. A Story-gálán bájos ifjú párként vettek részt.

Ezt is szeretjük
Fotó: