A 2015-ös Story-gála sztárjai
Nézd meg, milyen ruhákban jelentek meg a sztárok a 16. Story-gálán!

Dia

 	Sarka Kata 	Hajdú Péter műsorvezető csinos felesége idén egy pink, flitteres ruhában tündökölt, amelyet Léber Barbara álmodott meg.

Sarka Kata

Hajdú Péter műsorvezető csinos felesége idén egy pink, flitteres ruhában tündökölt, amelyet Léber Barbara álmodott meg.

Dia

	Csisztu Zsuzsa	A Digi Sport műsorvezetője a Daalarna Szalon lila bársonyból készült, csipkével díszített kreációjában a Story-gála egyik legcsinosabb sztárja volt.

Csisztu Zsuzsa

A Digi Sport műsorvezetője a Daalarna Szalon lila bársonyból készült, csipkével díszített kreációjában a Story-gála egyik legcsinosabb sztárja volt.

Dia

	Szandi	Az énekesnő idén is egy Szedlacsek Annamária által tervezett ruhában érkezett a gálára. A zöld, merészen felsliccelt estélyiben nem volt kevésbé feltűnő jelenség, mint tavaly.

Szandi

Az énekesnő idén is egy Szedlacsek Annamária által tervezett ruhában érkezett a gálára. A zöld, merészen felsliccelt estélyiben nem volt kevésbé feltűnő jelenség, mint tavaly.

Dia

 	Vajna Tímea 	Andy Vajna felesége fekete, flitteres Tom Ford ruhát választott az estre. Versace retikülje egy külön pillantást is megér.

Vajna Tímea

Andy Vajna felesége fekete, flitteres Tom Ford ruhát választott az estre. Versace retikülje egy külön pillantást is megér.

Dia

	Varga Izabella	A Barátok közt színésznője aranyszínű estélyi ruháját maga tervezte.

Varga Izabella

A Barátok közt színésznője aranyszínű estélyi ruháját maga tervezte.

Dia

	Détár Enikő	A színésznő idén egy bézs alapon, fekete csipkével díszített estélyi mellett tette le a voksát.

Détár Enikő

A színésznő idén egy bézs alapon, fekete csipkével díszített estélyi mellett tette le a voksát.

Dia

	Fésűs Nelly	Fésűs Nelly színésznő négy hónappal második kislánya születése után máris bomba formában van, ez testhezálló csipkeruhájában mindenkinek feltűnt.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly színésznő négy hónappal második kislánya születése után máris bomba formában van, ez testhezálló csipkeruhájában mindenkinek feltűnt.

Dia

 	Erdélyi Mónika 	A műsorvezető a piros szín mellett döntött az idei Story-gálán, a matyó mintás darabot az énekesnő, Csézy tervezte.

Erdélyi Mónika

A műsorvezető a piros szín mellett döntött az idei Story-gálán, a matyó mintás darabot az énekesnő, Csézy tervezte.

Dia

 	Tóth Gabi 	Az énekesnő, aki Az év női televíziós személyisége díjat vehette át a 2015-ös Story-gálán, nem hazudtolta meg magát: merészen dekoltált, hófehér ruhájához fekete bőrkabátot és sötét kiegészítőket választott.

Tóth Gabi

Az énekesnő, aki Az év női televíziós személyisége díjat vehette át a 2015-ös Story-gálán, nem hazudtolta meg magát: merészen dekoltált, hófehér ruhájához fekete bőrkabátot és sötét kiegészítőket választott.

Dia

	Horváth Éva	A VIASAT3 műsorvezetője egy világoszöld, lila csipkével díszített estélyi ruhában jelent meg, amelyet Makány Márta álmodott meg.

Horváth Éva

A VIASAT3 műsorvezetője egy világoszöld, lila csipkével díszített estélyi ruhában jelent meg, amelyet Makány Márta álmodott meg.

Dia

	Cinthya Dictator	Az extravagáns fiatal lány szerintünk az idei Story-gála legmerészebb sztárja volt: csupahaj, ruhának alig beillő öltözetét ő maga tervezte.

Cinthya Dictator

Az extravagáns fiatal lány szerintünk az idei Story-gála legmerészebb sztárja volt: csupahaj, ruhának alig beillő öltözetét ő maga tervezte.

Dia

	Görög Zita	Az RTL Klub műsorvezetője egyszerre volt nőies és vagány a Joó Beatrix, a Sentiment Couture tervezőjének kreációjában: alul bársonynadrágot, felül csipkét és egy szőrmesálat viselt.

Görög Zita

Az RTL Klub műsorvezetője egyszerre volt nőies és vagány a Joó Beatrix, a Sentiment Couture tervezőjének kreációjában: alul bársonynadrágot, felül csipkét és egy szőrmesálat viselt.

Dia


            	Demcsák Zsuzsa
            	Az est női műsorvezetője a Maison Marquise idei évi tavaszi-nyári kollekciójából választott egy piros estélyit, abban vezényelte le a díjátadót. A Tóth Bori által tervezett ruhát a stylistok is csak dicsérni tudták.

Demcsák Zsuzsa

Az est női műsorvezetője a Maison Marquise idei évi tavaszi-nyári kollekciójából választott egy piros estélyit, abban vezényelte le a díjátadót. A Tóth Bori által tervezett ruhát a stylistok is csak dicsérni tudták.

Fotó: Szalai Vivien Hivatalos Oldala

Dia

	Fábián Anita és Pipi	A Jóban Rosszban színésznője kislányát is elhozta, aki egyébként szintén szerepel a TV2 sorozatában. A kis Pipi azon kevesek közé tartozott, aki készíthetett egy közös képet az est külföldi sztárvendégével, Conchita Wursttal.

Fábián Anita és Pipi

A Jóban Rosszban színésznője kislányát is elhozta, aki egyébként szintén szerepel a TV2 sorozatában. A kis Pipi azon kevesek közé tartozott, aki készíthetett egy közös képet az est külföldi sztárvendégével, Conchita Wursttal.

Fotó: Facebook/Anita Fábián

Dia

 	Hosszú Katinka 	Az év sportolója díj nyertese saját bevallása szerint ritkán jelenik meg olyan eseményen, ahol követelmény az elegáns öltözet. A Story-gálán királykék alkalmi ruhájában gyönyörűen festett.

Hosszú Katinka

Az év sportolója díj nyertese saját bevallása szerint ritkán jelenik meg olyan eseményen, ahol követelmény az elegáns öltözet. A Story-gálán királykék alkalmi ruhájában gyönyörűen festett.

Dia

	Ábrahám Edit	A Barátok közt Berényi Claudiája idén is elegáns volt, mint mindig. Ezúttal egy jégkék estélyit választott színben hozzáilló, prémes boleróval.

Ábrahám Edit

A Barátok közt Berényi Claudiája idén is elegáns volt, mint mindig. Ezúttal egy jégkék estélyit választott színben hozzáilló, prémes boleróval.

Dia

 	Som-Balogh Edina 	A Barátok közt Kingája egy mélyen kivágott, pink Daalarna estélyiben mutatta meg karcsú alakját.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt Kingája egy mélyen kivágott, pink Daalarna estélyiben mutatta meg karcsú alakját.

Dia

 	Medveczky Ilona 	A 73 éves dívát még ma is sokan irigyelhetik az alakjáért, amelyet nem is takargatott a Story-gálán. Necc és szőrme, piros és fekete - ezek voltak extravagáns öltözetének fő elemei.

Medveczky Ilona

A 73 éves dívát még ma is sokan irigyelhetik az alakjáért, amelyet nem is takargatott a Story-gálán. Necc és szőrme, piros és fekete - ezek voltak extravagáns öltözetének fő elemei.

Dia

	Iszak Eszti	A VIVA TV műsorvezetője olyan volt, mint egy gyönyörű hercegnő ebben a Sármán Nóra által megálmodott piros csipkeruhában.

Iszak Eszti

A VIVA TV műsorvezetője olyan volt, mint egy gyönyörű hercegnő ebben a Sármán Nóra által megálmodott piros csipkeruhában.

Dia

	Tóth Andi	A 2014-es X-Faktor győztese élénk pirosban keltett feltűnést. A 16 éves énekesnő koránál idősebbnek tűnt a dögös kreációban.

Tóth Andi

A 2014-es X-Faktor győztese élénk pirosban keltett feltűnést. A 16 éves énekesnő koránál idősebbnek tűnt a dögös kreációban.

Dia

	Horányi Juli	A tavalyi X-Faktor felfedezettje egy Bráz Noémi által tervezett, fekete-fehér csíkos darabban érkezett a Story-gálára.

Horányi Juli

A tavalyi X-Faktor felfedezettje egy Bráz Noémi által tervezett, fekete-fehér csíkos darabban érkezett a Story-gálára.

Dia

	Kárpáti Rebeka	A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary a moszkvai világversenyen ezt a bézs-fehér Bélavári Zita estélyit, de itthon most először láthattuk rajta.

Kárpáti Rebeka

A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary a moszkvai világversenyen ezt a bézs-fehér Bélavári Zita estélyit, de itthon most először láthattuk rajta.

Dia

	Nagy Adri	A Jóban Rosszban színésznője, a Megasztár 6 felfedezettje egy hófehér H.R.V.T. ruhában nyűgözte le az est résztvevőit.

Nagy Adri

A Jóban Rosszban színésznője, a Megasztár 6 felfedezettje egy hófehér H.R.V.T. ruhában nyűgözte le az est résztvevőit.

Dia

	Tolvai Reni	Az énekesnő Estor Sadat afgán divattervező testhezálló, fekete, csipke uszályos alkalmi ruhájában érkezett a gálára.

Tolvai Reni

Az énekesnő Estor Sadat afgán divattervező testhezálló, fekete, csipke uszályos alkalmi ruhájában érkezett a gálára.

Dia

	Nagy Alexa	A Barátok közt Alizának idei választása Marija Sabic szerb divattervezőnő gyöngyökkel kivarrt mesés darabjára esett.

Nagy Alexa

A Barátok közt Alizának idei választása Marija Sabic szerb divattervezőnő gyöngyökkel kivarrt mesés darabjára esett.

Dia

	Szalai Vivien	A Story magazin főszerkesztője Halász Éva fekete, csipkével díszített estélyi ruhájába bújt.

Szalai Vivien

A Story magazin főszerkesztője Halász Éva fekete, csipkével díszített estélyi ruhájába bújt.

Dia

	Stohl Rebeka és Luca	Stohl Andrást idén két nagyobbik lánya, Rebeka és Luca kísérte le - mindketten ezüstös Daalarnában tündököltek.

Stohl Rebeka és Luca

Stohl Andrást idén két nagyobbik lánya, Rebeka és Luca kísérte le - mindketten ezüstös Daalarnában tündököltek.

Dia

	Legerszki Krisztina	A Jóban Rosszban színésznője egy vagány, Kerényi Virág darabban partizott az este.

Legerszki Krisztina

A Jóban Rosszban színésznője egy vagány, Kerényi Virág darabban partizott az este.

Dia

	Nyári Dia	A Barátok közt sorozat Hannája idén rövid hajjal és egy fehér, Daalarna csipkeruhában állt a fotósok elé.

Nyári Dia

A Barátok közt sorozat Hannája idén rövid hajjal és egy fehér, Daalarna csipkeruhában állt a fotósok elé.

Dia

	Lola	Az énekesnő Makány Márta divattervezőnek egy fiatalos, a hasat megvillantó darabjában tette tiszteletét a Story-gálán. 

Lola

Az énekesnő Makány Márta divattervezőnek egy fiatalos, a hasat megvillantó darabjában tette tiszteletét a Story-gálán. 

Dia

 	Bíró Ica 	Az énekesnőként Metal Lady néven ismert, irigylésre méltó alakkal rendelkező sztár az Elite Fashion flitteres estélyi ruháját húzta fel, amelynek a vállrészét kissé átalakította.

Bíró Ica

Az énekesnőként Metal Lady néven ismert, irigylésre méltó alakkal rendelkező sztár az Elite Fashion flitteres estélyi ruháját húzta fel, amelynek a vállrészét kissé átalakította.

Dia

	Ungár Anikó	A bűvész, előadóművész testhezálló, fekete, szatén ruhában vett részt a gálán, amelynek különlegessége a hímzett ujja volt.

Ungár Anikó

A bűvész, előadóművész testhezálló, fekete, szatén ruhában vett részt a gálán, amelynek különlegessége a hímzett ujja volt.

Dia

	Bényi Ildikó	A köztévé műsorvezetője egy klasszikus, elegáns, fekete alkalmi ruha mellet döntött.

Bényi Ildikó

A köztévé műsorvezetője egy klasszikus, elegáns, fekete alkalmi ruha mellet döntött.

Dia

	Péterfi Judit	A Hír24 műsorvezetője az Envy aranyszínű kreációjában csillogott.

Péterfi Judit

A Hír24 műsorvezetője az Envy aranyszínű kreációjában csillogott.

Dia

 	Aryee Claudia Dedei 	A SportKlub Tücsinek becézett műsorvezetője karcsú alakját egy fekete, csipkével díszített Envy ruhában mutatta meg.

Aryee Claudia Dedei

A SportKlub Tücsinek becézett műsorvezetője karcsú alakját egy fekete, csipkével díszített Envy ruhában mutatta meg.

Dia

	Czippán Anett	A TV2 és a FEM3 műsorvezetője egy fekete-fehér csíkos koktélruha mellett döntött.

Czippán Anett

A TV2 és a FEM3 műsorvezetője egy fekete-fehér csíkos koktélruha mellett döntött.

Dia

	Kandász Andrea	A TV2 Kalandjárat című produkciójának műsorvezetője az idei évben egy fekete, fodros Léber Barbara kreációban gálázott.

Kandász Andrea

A TV2 Kalandjárat című produkciójának műsorvezetője az idei évben egy fekete, fodros Léber Barbara kreációban gálázott.

Dia

	Aleska Diamond	A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja Becker Beatrice türkizkék csipkeruháját viselte.

Aleska Diamond

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja Becker Beatrice türkizkék csipkeruháját viselte.

Dia

	Muri Enikő	Az énekesnő-színésznő talpig feketében, egy a hátát szabadon hagyó kreációban gálázott

Muri Enikő

Az énekesnő-színésznő talpig feketében, egy a hátát szabadon hagyó kreációban gálázott

Dia

	Karda Bea	Az énekesnő 2015-ben is megjelent párjával a Story-gálán - egy fekete-fehér ruhát választott.

Karda Bea

Az énekesnő 2015-ben is megjelent párjával a Story-gálán - egy fekete-fehér ruhát választott.

Dia

	Vámos Erika	A TV2 műsorvezetője egy flitteres, uszályos fekete estélyiben vett részt a Story-gálán.

Vámos Erika

A TV2 műsorvezetője egy flitteres, uszályos fekete estélyiben vett részt a Story-gálán.

Dia

	Laki Anikó	Idén fiai, Szőke Zoltán és Bence nélkül partizott. Piros tüllszoknyájában nem maradt észrevétlen jelenség.

Laki Anikó

Idén fiai, Szőke Zoltán és Bence nélkül partizott. Piros tüllszoknyájában nem maradt észrevétlen jelenség.

Dia

	Tallós Rita	A színésznő a klasszikus fekete estélyi egy megbolondított darabjában tette tiszteletét a Story-gálán, amelyet Léber Barbara tervezett.

Tallós Rita

A színésznő a klasszikus fekete estélyi egy megbolondított darabjában tette tiszteletét a Story-gálán, amelyet Léber Barbara tervezett.

Ezt is szeretjük
Fotó: