A 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjai

A 2012-es Story-gálán klasszikus, különleges és merész ruhákat is magukra öltöttek a hazai sztárok.

Dia

 	Tóth Gabi 	Tóth Gabi egy barnás árnyalatú, szexi miniruhát öltött magára, amelynek színe maagassarkúján is visszaköszönt. Megjelenését egy vagány kígyóbőr táskával koronázta meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Tóth Gabi tűzpiros miniben lépett a színpadra »

Tóth Gabi

Tóth Gabi egy barnás árnyalatú, szexi miniruhát öltött magára, amelynek színe maagassarkúján is visszaköszönt. Megjelenését egy vagány kígyóbőr táskával koronázta meg.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi tűzpiros miniben lépett a színpadra »

Dia

 	Várkonyi Andrea 	Várkonyi Andrea a 2012-es Story-gálán egy földig érő, élénk, pink színű estélyiben vette át az év műsorvezetőjének járó közönségdíjat. Ruhája Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője munkáját dicséri. 	Kapcsolódó cikk: 	Nézd meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tündéri kislányát »

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea a 2012-es Story-gálán egy földig érő, élénk, pink színű estélyiben vette át az év műsorvezetőjének járó közönségdíjat. Ruhája Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője munkáját dicséri.

Kapcsolódó cikk:
Nézd meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tündéri kislányát »

Dia


            	Ördög Nóra
            	Ördög Nóra a tőle megszokott eleganciát képviselve egy féloldalas, csillogó fekete estélyiben érkezett a gálára.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Ördög Nóra legcsinosabb ruhái 2011-ben »

Ördög Nóra

Ördög Nóra a tőle megszokott eleganciát képviselve egy féloldalas, csillogó fekete estélyiben érkezett a gálára.

Kapcsolódó cikk:
Ördög Nóra legcsinosabb ruhái 2011-ben »

Dia

 	Tatár Csilla 	Tatár Csilla műsorvezetőnő is magyaros motívumokkal tettte különlegessé élénk piros koktélruháját. A tervezőnő, Hrivnák Tünde kalocsai motívumokat álmodott a piros betétes fehér boleróra.

Tatár Csilla

Tatár Csilla műsorvezetőnő is magyaros motívumokkal tettte különlegessé élénk piros koktélruháját. A tervezőnő, Hrivnák Tünde kalocsai motívumokat álmodott a piros betétes fehér boleróra.

Dia


            	Csisztu Zsuzsa
            	Csisztu Zsuzsa is már hosszú ideje rajongója a Daalarna-nak, ő egy fekete nadrág és egy virágos, hímzett fűzővel kombnált, fekete blúz párosítását választotta.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Csisztu Zsuzsa rafinált ruhában érkezett a bemutatóra »
            	 

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa is már hosszú ideje rajongója a Daalarna-nak, ő egy fekete nadrág és egy virágos, hímzett fűzővel kombnált, fekete blúz párosítását választotta.

Kapcsolódó cikk:
Csisztu Zsuzsa rafinált ruhában érkezett a bemutatóra »
 

Dia

 	Kiss Ramóna 	Kiss Ramóna, a Barátok közt sztárja az élénk pink matt verziója mellett tette le voksát. Fülbevalója, táskája és brossa révén a csillogás sem maradhatottt el

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna, a Barátok közt sztárja az élénk pink matt verziója mellett tette le voksát. Fülbevalója, táskája és brossa révén a csillogás sem maradhatottt el

Dia

 	Lilu 	Lilu, a Való Világ 5 műsorvezetőnőjének ruháját a görög tógák ihlették. A szolid barnás színt egy arany övvel dobta fel.

Lilu

Lilu, a Való Világ 5 műsorvezetőnőjének ruháját a görög tógák ihlették. A szolid barnás színt egy arany övvel dobta fel.

Dia

	Legerszki Krisztina	Legerszki Krisztina, a Jóban Rosszban sztárjának tetszését szintén egy pink estélyi nyerte el, amelyet a sorozat többi női szereplőjének ruhájához hasonlóan, Herendi-minta dobott fel.

Legerszki Krisztina

Legerszki Krisztina, a Jóban Rosszban sztárjának tetszését szintén egy pink estélyi nyerte el, amelyet a sorozat többi női szereplőjének ruhájához hasonlóan, Herendi-minta dobott fel.

Dia

 	Madár Veronika 	Madár Veronika, egy fényesen csillogó kék ruhát öltött magára, amelynek dekoltázsára a testére festett Herendi-motívum hívta fel a figyelmet.

Madár Veronika

Madár Veronika, egy fényesen csillogó kék ruhát öltött magára, amelynek dekoltázsára a testére festett Herendi-motívum hívta fel a figyelmet.

Dia

	Peller Mariann	Peller Mariann műsorvezetőnő egy fekete estélyit választott, mégpedig Léber Barbara kollekciójából.

Peller Mariann

Peller Mariann műsorvezetőnő egy fekete estélyit választott, mégpedig Léber Barbara kollekciójából.

Dia

 	A Dívák-formáció 	A Dívák éjszakája produkció színésznő-énekesnői, Ladinek Judit, Fésüs Nelly és Détár Enikő szokásukhoz hűen összeöltöztek: mindhárman jégkék, földig érő estélyibe bújtak.

A Dívák-formáció

A Dívák éjszakája produkció színésznő-énekesnői, Ladinek Judit, Fésüs Nelly és Détár Enikő szokásukhoz hűen összeöltöztek: mindhárman jégkék, földig érő estélyibe bújtak.

Dia

	Kováts Vera	Kováts Vera, a 2011-es X-Faktor egyik felfedezettje egy fiatalos kis fekete ruha mellett döntött, amelyre ő is élénk narancs övével és harisnyájával hívta fel a figyelmet. A fiatal énekesnő nővérével, Katával érkezett a gálára.

Kováts Vera

Kováts Vera, a 2011-es X-Faktor egyik felfedezettje egy fiatalos kis fekete ruha mellett döntött, amelyre ő is élénk narancs övével és harisnyájával hívta fel a figyelmet. A fiatal énekesnő nővérével, Katával érkezett a gálára.

Dia

 	Szulák Andrea 	Szulák Andrea énekesnő fellépőruháit már két éve a Márton-Végső tervezőpáros készíti, ezúttal sem volt hűtlen hozzájuk.

Szulák Andrea

Szulák Andrea énekesnő fellépőruháit már két éve a Márton-Végső tervezőpáros készíti, ezúttal sem volt hűtlen hozzájuk.

Dia

 	Keresztes Ildikó 	Keresztes Ildikó fekete tollakkal borított Nárai-ruhája kétségtelenül az est egyik legkülönlegesebb darabja volt.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó fekete tollakkal borított Nárai-ruhája kétségtelenül az est egyik legkülönlegesebb darabja volt.

Dia

 	Varga Izabella 	Varga Izabella az Orlando divatszalon egy földig érő, klasszikus fekete estélyije mellett döntött, amelyet egy élénk, pink színű masni tett különlegessé.

Varga Izabella

Varga Izabella az Orlando divatszalon egy földig érő, klasszikus fekete estélyije mellett döntött, amelyet egy élénk, pink színű masni tett különlegessé.

Dia

 	Szandi 	Szandi, az örökifjú énekesnő is hű maradt tervezőjéhez, a Warp Zone-hoz, amely ezúttal egy fehér színű, fekete csipkével bolondított, figyelem felkeltő darabbal ajándékozta meg.

Szandi

Szandi, az örökifjú énekesnő is hű maradt tervezőjéhez, a Warp Zone-hoz, amely ezúttal egy fehér színű, fekete csipkével bolondított, figyelem felkeltő darabbal ajándékozta meg.

Dia

 	Bálint Antónia 	Szandi barátnőjét, Bálint Antóniát is a csipkék bűvölték el. Gyönyörű lábait ő sem rejtegette, egy rövid koktélruhát öltött magára.

Bálint Antónia

Szandi barátnőjét, Bálint Antóniát is a csipkék bűvölték el. Gyönyörű lábait ő sem rejtegette, egy rövid koktélruhát öltött magára.

Dia

 	Balogh Edina 	Balogh Edina, színésznő olyan volt, mint egy gyönyörű sellő a gyöngyházfényű, pirossal kombinált estélyi ruhájában.

Balogh Edina

Balogh Edina, színésznő olyan volt, mint egy gyönyörű sellő a gyöngyházfényű, pirossal kombinált estélyi ruhájában.

Ezt is szeretjük
Fotó: