Ördög Nóra ciki ruhabakival vette át díját a Story Gálán

19. alkalommal díjazták a sztárokat a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

19. alkalommal vonult végig a hazai sztárvilág krémje a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála vörös szőnyegén, ahol a rendezvény nyitányaként egy impozáns díjátadó keretein belül ismerték el a média, a művészetek és a sport területén az elmúlt évben kiemelkedőt alkotó személyiségeket.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a magazin olvasói szavazták meg. Ördög Nóra az év műsorvezetője, a TV2-n futó A Nagy Duett pedig az év produkciója lett. 

A TV2 műsorvezetője hajszál híján villantással vonult ki átvenni az elismerést. Még a székén ülve szétnyílt ugyanis a ruháját tartó pánt a nyakán. Férje, Nánási Pál mentette ki szorult helyzetéből: bő fél percig tartott, mire a fotóművész megigazította a ruhát, Nóri csak ezt követően vonulhatott fel a színpadra a mesés estélyi kreációban. 

- Ez volt a rémálmom, hogy idejövök, és elenged a patent! - mondta viccet csinálva a kínos pillanatokból, majd azzal poénkodott, hogy a nézőknek nem is nagyon volt választásuk, kit válasszanak, hiszen az elmúlt ősszel minden hétköznap műsoron volt.

Vezette a szívének nagyon kedves Vigyázat, gyerekkel vagyok! címet viselő játékos vetélkedőt és A séfek séfjét. Utóbbinak a férje nagyon örült, de a konyhaművészeti fogásokat nem volt ideje rögtön a műsor után begyakorolni, mert az egész család elutazott az Ázsia Expressz forgatására. A reality műsorral egy időben készült Ördög Nóra és Nánási Pál első, Nánázsiának keresztelt blogfolyama is, melyet azóta újabbak követtek.

Színész kategóriában az Örkény Színház társulatának tagja, az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatának főszereplője, Csuja Imre diadalmaskodott. Ugyan színházi elfoglaltságai miatt személyesen nem tudta átvenni a díjat, frappáns videóüzenetben mondott köszönetet. A Story kedvence az RTL Klubon futó A Konyhafőnök VIP lett.

A magazin szerkesztősége az idei Életmű-díjat a V’73 és a V’Moto-Rock egykori tagjának, Lerch István énekes-dalszerzőnek ítélte oda. A gála történetében először a magazin szerkesztősége Legenda-díjat is átadott, azt az elmúlt ötven évben a hazai és nemzetközi porondon is kirobbanó sikereket elért Neoton Família vehette át. Az együttes tagjainak tiszteletére egy különleges meglepetésprodukcióval készültek a szervezők: Zséda és Király Viktor a zenekar legnagyobb slágereit új zenei köntösbe öltöztetve egy különleges, csak erre az alkalomra készült produkciót adott elő.

Azt, hogy kik kapják az Érték-díjakat, a Pataki Ági filmproducer, Udvaros Dorottya színésznő, Kovács Katalin kajakozó, Balázs Fecó énekes-zenész és Rózsa György televíziós személyiség által alkotott szakmai kuratórium döntötte el. 

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat  Boros Krisztina  kapta a Házon kívül című műsorban végzett munkájáért. Rózsa György a szerkesztő-műsorvezető hitelességét és önazonosságát méltatta. Szerinte nagy szükség van az immár 13 éve futó műsorra, hogy az abban megjelent témák ne csak a köztévében, hanem egy nagy nézőszámú kereskedelmi csatornán is megjelenjenek.  

A kétszáznál is több nagylemez elkészítésében közreműködő Hrutka Róbert a zenész kategória győzteseként vehette át díját Balázs Fecótól, aki azt mondta, hogy a pop-rock műfajban és filmzenék terén is maradandót alkotó kollégájában látja az ő saját korosztályának mai képviselőjét. 

Pataki Ági szerint a 2017-es év kiemelkedő volt a magyar filmgyártásban, Török Ferenc, Mundruczó Kornél és Enyedi Ildikó alkotásai nemcsak itthon, hanem külföldön is sikert sikerre halmoznak, ahogy a filmekben szereplők is. Borbély Alexandra, az Oscar-díjra is jelölt Testről és lélekről című film főszereplőjeként kapta a film kategória elismerését, akinek a filmben nyújtott alakítását decemberben az Európai Filmakadémia a legjobb színésznő díjával ismerte el. Akkor sírástól elcsukló hangon nem olyanra sikeredett a köszönőbeszéde, ahogy tervezte. A Story Gálán már - nem kevesebb érzelemtől fűtve - nyugodt, összeszedett beszéddel köszönte meg az elismerést.

Tompos Kátyát kimagasló színészi munkájáért díjazta a kuratórium a színművész kategóriában. A 34 éves színésznő meghatódott a dicsérő szavakon, melyekkel Udvaros Dorottya illette. A Kossuth-díjas színésznő szerint Kátya olyan tehetség, aki minden műfajban otthon érzi magát, a színpadon láthatja a közönség drámában és komédiában egyaránt, a filmszakma is felfedezte, emellett fantasztikus a hangja.

A sportoló kategória díjazottja Baji Balázs lett, aki a tavalyi londoni világbajnokságon, a 110 méteres gátfutásban elért harmadik helyével az első magyar atléta, aki a szabadtéri világbajnokság futószámában érmet szerzett.

dijazottak
Fotó: Story magazin/Birton Szabolcs

A díjátadó végén a gála háziasszonya, Liptai Claudia és a Story főszerkesztőjéből erre az estére társműsorvezetővé avanzsáló Kolossváry Balázs a színpadra szólította az összes díjazottat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük