A 2016-os Story-gála sztárjai
Nézd meg, milyen ruhákban jelentek meg a sztárok a 17. Story-gálán!

Dia

	Sarka Kata	Hajdú Péter felesége egy csillogó, pezsgőszínű estélyiben tündökölt a Story-gálán, amelyet Bélavári Zita tervezett. A kreáció szemből és mélyen dekoltált hátrészével is vonzotta a tekinteteket.

Sarka Kata

Hajdú Péter felesége egy csillogó, pezsgőszínű estélyiben tündökölt a Story-gálán, amelyet Bélavári Zita tervezett. A kreáció szemből és mélyen dekoltált hátrészével is vonzotta a tekinteteket.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Csisztu Zsuzsa	A Digi műsorvezetője a Maison Marquise tervezőjének egy fekete összeállításában jelent meg, a táska is Tóth Borit dicséri.

Csisztu Zsuzsa

A Digi műsorvezetője a Maison Marquise tervezőjének egy fekete összeállításában jelent meg, a táska is Tóth Borit dicséri.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Horváth Éva	A műsorvezető kedvenc színében, a sárgában ragyogott, az ruháját pedig egy afgán tervező, Estor Sadat álmodta meg kifejezetten az ő kérésére.

Horváth Éva

A műsorvezető kedvenc színében, a sárgában ragyogott, az ruháját pedig egy afgán tervező, Estor Sadat álmodta meg kifejezetten az ő kérésére.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Fésűs Nelly	A színésznő a BE Attractive egyik fehér, csipke ruhakölteményét öltötte magára, amelyben merész dekoltázsa vonzotta a tekinteteket.

Fésűs Nelly

A színésznő a BE Attractive egyik fehér, csipke ruhakölteményét öltötte magára, amelyben merész dekoltázsa vonzotta a tekinteteket.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Détár Enikő	A Dívák formáció mindhárom tagja, Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit is egy-egy hófehér csipkeruhát választott a BE Attractive szalonból.

Détár Enikő

A Dívák formáció mindhárom tagja, Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit is egy-egy hófehér csipkeruhát választott a BE Attractive szalonból.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Erős Antónia	A Story-gála háziasszonya tűzpirosban ragyogott. Az RTL Klub híradósa a Maison Marquise tervezőjének, Tóth Borinak a kreációját választotta a nagyszabású estélyre.

Erős Antónia

A Story-gála háziasszonya tűzpirosban ragyogott. Az RTL Klub híradósa a Maison Marquise tervezőjének, Tóth Borinak a kreációját választotta a nagyszabású estélyre.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Dér Heni	Kiss Márk kifejezetten az énekesnőnek tervezte ezt az extravagáns darabot. Dér Heni szerint tükrözi az egyéniségét, formabontó és elegáns.

Dér Heni

Kiss Márk kifejezetten az énekesnőnek tervezte ezt az extravagáns darabot. Dér Heni szerint tükrözi az egyéniségét, formabontó és elegáns.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Nádai Anikó	Az RTL Klub sztárja krémszínű ruháját - ami kifejezetten neki készült - fekete kiegészítőkkel, köztük egy nagyméretű nyakékkel dobta fel.

Nádai Anikó

Az RTL Klub sztárja krémszínű ruháját - ami kifejezetten neki készült - fekete kiegészítőkkel, köztük egy nagyméretű nyakékkel dobta fel.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Varga Izabella 	A Barátok közt színésznője, aki elnyerte a Story Kedvenc Sztárja díjat, egy fekete, csipkével díszített Bernice Fashion overállban mutatta meg karcsú alakját.

Varga Izabella

A Barátok közt színésznője, aki elnyerte a Story Kedvenc Sztárja díjat, egy fekete, csipkével díszített Bernice Fashion overállban mutatta meg karcsú alakját.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Szabó Zsófi	Az RTL Klub műsorvezetője az egyszerű szabásvonalakra szavazott. Ő tervezte a zöld ruhát, amelyhez arany kiegészítőket választott.

Szabó Zsófi

Az RTL Klub műsorvezetője az egyszerű szabásvonalakra szavazott. Ő tervezte a zöld ruhát, amelyhez arany kiegészítőket választott.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Nagy Alexa	A Barátok közt színésznője az idei évben is Marija Sabic szerb divattervezőnő egy káprázatos estélyi ruhájában érkezett a Story-gálára. 

Nagy Alexa

A Barátok közt színésznője az idei évben is Marija Sabic szerb divattervezőnő egy káprázatos estélyi ruhájában érkezett a Story-gálára. 

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Erdélyi Mónika	A műsorvezető vörös estélyiben és visszafogottan szexi dekoltázzsal partizott a Story-gálán.

Erdélyi Mónika

A műsorvezető vörös estélyiben és visszafogottan szexi dekoltázzsal partizott a Story-gálán.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Som-Balogh Edina 	A Barátok közt színésznője a Daalarna tervezőjének, Benes Aniának ebben a dögös csipkeruhájában hívta fel magára a figyelmet.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt színésznője a Daalarna tervezőjének, Benes Aniának ebben a dögös csipkeruhájában hívta fel magára a figyelmet.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Ada 	Pintér Adrienn Prieston by Noémi Nagy kreációban és Vágó Réka által tervezett cipőben pózolt a fotósoknak.

Ada

Pintér Adrienn Prieston by Noémi Nagy kreációban és Vágó Réka által tervezett cipőben pózolt a fotósoknak.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Medveczky Ilona 	A Story-gála kortalan dívája idén is egy különleges, Pomozi Péter által tevzetett báli ruhát öltött magára, amelyben nagy sikert aratott.

Medveczky Ilona

A Story-gála kortalan dívája idén is egy különleges, Pomozi Péter által tevzetett báli ruhát öltött magára, amelyben nagy sikert aratott.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Görög Zita	A műsorvezető és modell egy Sármán Nóra által tervezett, hófehér csipkeruhában tündökölt, amely egyszerre volt kifinomult és szexi.

Görög Zita

A műsorvezető és modell egy Sármán Nóra által tervezett, hófehér csipkeruhában tündökölt, amely egyszerre volt kifinomult és szexi.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Cinthya Dictator	Az Édes Élet sztárja talpig feketében vett részt az idei Story-gálán, földig érő ruhája ne tévesszen meg senkit, az áttetsző kreációban nagyon szexi volt.

Cinthya Dictator

Az Édes Élet sztárja talpig feketében vett részt az idei Story-gálán, földig érő ruhája ne tévesszen meg senkit, az áttetsző kreációban nagyon szexi volt.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Polyák Lilla 	A gyönyörű 39 éves musicalszínésznő egy Léber Barbara által tervezett, ezüstösen csillogó kreációban érkezett a gálára.

Polyák Lilla

A gyönyörű 39 éves musicalszínésznő egy Léber Barbara által tervezett, ezüstösen csillogó kreációban érkezett a gálára.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Rogán Cecília	Rogán Antal felesége a Bélavári Zita Couture-Esküvői és alkalmi ruhaszalonból választott magának estélyi ruhát.

Rogán Cecília

Rogán Antal felesége a Bélavári Zita Couture-Esküvői és alkalmi ruhaszalonból választott magának estélyi ruhát.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Galambos Boglárka 	Galambos Lajos lánya egy smaragdzöld, flitterekkel kivarrt koktélruhában partizott a Story-gálán.

Galambos Boglárka

Galambos Lajos lánya egy smaragdzöld, flitterekkel kivarrt koktélruhában partizott a Story-gálán.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Hódi Pamela 	Berki Krisztián gyermekének édesanyja egy merész, asszimetrikus, My77 ruhában hódított a díjátadón.

Hódi Pamela

Berki Krisztián gyermekének édesanyja egy merész, asszimetrikus, My77 ruhában hódított a díjátadón.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Bíró Ica 	Az 58 éves fittnesz-edző még mindig elképesztő formában van, így nem csoda, hogy minden szem rámeredt, amikor megérkezett a  gálára ebben a csipkés fűzővel díszített fekete estélyiben.

Bíró Ica

Az 58 éves fittnesz-edző még mindig elképesztő formában van, így nem csoda, hogy minden szem rámeredt, amikor megérkezett a  gálára ebben a csipkés fűzővel díszített fekete estélyiben.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Muri Enikő 	Az énekesnő megvillantotta bájait ebben a mélyen dekoltált fekete overállban, amit egy csillogó övvel párosított.

Muri Enikő

Az énekesnő megvillantotta bájait ebben a mélyen dekoltált fekete overállban, amit egy csillogó övvel párosított.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Marenec Fruzsina 	A Barátok közt egykori színésznője Nanushka tervezte ruhában. A ruha maga is egyedi darab, azonban a különleges kiegészítők dobják fel igazán.

Marenec Fruzsina

A Barátok közt egykori színésznője Nanushka tervezte ruhában. A ruha maga is egyedi darab, azonban a különleges kiegészítők dobják fel igazán.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Lola 	Az énekesnő Prieston by Noémi Nagy ruhában érkezett az eseményre. A tollakkal díszített szoknyarész tette igazán egyedivé a megjelenését.

Lola

Az énekesnő Prieston by Noémi Nagy ruhában érkezett az eseményre. A tollakkal díszített szoknyarész tette igazán egyedivé a megjelenését.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Péter Szabó Szilvia 	A NOX egykori énekesnője egy Léber Barbara által tervezett ruhát választott. Különleges, színpompás mintája miatt igazán kilógott a tömegből.

Péter Szabó Szilvia

A NOX egykori énekesnője egy Léber Barbara által tervezett ruhát választott. Különleges, színpompás mintája miatt igazán kilógott a tömegből.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Molnár Andi	Mivel a táncosnő-műsorvezető a parketten mindig magassarkú cipőben látható, Makény Mártával a Story-gálára egy elegáns, de sportos összeállítást készítettek.	 

Molnár Andi

Mivel a táncosnő-műsorvezető a parketten mindig magassarkú cipőben látható, Makény Mártával a Story-gálára egy elegáns, de sportos összeállítást készítettek.
 

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Aleska Diamond	Az Édes Élet sztárja egy Becker Beatrice pucérruhát húzott az eseményre, ami remekül kiemelte gyönyörű alakját.

Aleska Diamond

Az Édes Élet sztárja egy Becker Beatrice pucérruhát húzott az eseményre, ami remekül kiemelte gyönyörű alakját.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Kulcsár Edina	A szépségkirálynő egy saját tervezésű Edina Kulcsar Showroom ruhában tündökölt. A pink estélyit nagyon feldobja a fekete csipkés felsőrész.

Kulcsár Edina

A szépségkirálynő egy saját tervezésű Edina Kulcsar Showroom ruhában tündökölt. A pink estélyit nagyon feldobja a fekete csipkés felsőrész.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Ayree Claudia Dedei	A Sportklub hírolvasója, Tücsi megvillantotta dekoltázsát ebben az átlátszó betétes Envy Fashion ruhában.

Ayree Claudia Dedei

A Sportklub hírolvasója, Tücsi megvillantotta dekoltázsát ebben az átlátszó betétes Envy Fashion ruhában.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Janicsák Veca 	Az est legszebb kismamája az énekesnő volt, aki nemrég adott életet kislányának. Bőrhatású fekete leggingse nagyon feldobta az együttesét.

Janicsák Veca

Az est legszebb kismamája az énekesnő volt, aki nemrég adott életet kislányának. Bőrhatású fekete leggingse nagyon feldobta az együttesét.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Ungár Anikó 	A 67 éves előadóművész elképesztően festett gálán, remekül kombinálta a púderszínű csipkét és a fekete tüllt.

Ungár Anikó

A 67 éves előadóművész elképesztően festett gálán, remekül kombinálta a púderszínű csipkét és a fekete tüllt.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Sütő Enikő 	Az 56 éves exmodell egy egyszerű, fekete míderes ruhában villantotta meg bomba alakját.

Sütő Enikő

Az 56 éves exmodell egy egyszerű, fekete míderes ruhában villantotta meg bomba alakját.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Kandász Andrea	A TV2 Kalandjárat című műsorának háziasszonya tűzpirosban pompázott, amelyet Czinder Timi, a Myrdinfashion tervezője álmodott meg. 

Kandász Andrea

A TV2 Kalandjárat című műsorának háziasszonya tűzpirosban pompázott, amelyet Czinder Timi, a Myrdinfashion tervezője álmodott meg. 

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Tölgyesi-Khell Cynthia 	Hujber Feri felesége saját maga által tervezett ruhában érkezett az eseményre. Igazán dögös hatást keltett a bőr és a csipke kombinációja.

Tölgyesi-Khell Cynthia

Hujber Feri felesége saját maga által tervezett ruhában érkezett az eseményre. Igazán dögös hatást keltett a bőr és a csipke kombinációja.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Madár Vera 	A Jóban Rosszban színésznője Merő Péter kreációt választott a gálára - a merész darab mindenki figyelmét felkeltette.

Madár Vera

A Jóban Rosszban színésznője Merő Péter kreációt választott a gálára - a merész darab mindenki figyelmét felkeltette.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Tücsi 	Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi, a Sláger TV műsorvezetője azt mondta, fekete Elza hercegnőnek öltözött a Jégvarázsból. Az Envy Fashiont dicsérő estélyin mindenkinek megakadt a szeme.

Tücsi

Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi, a Sláger TV műsorvezetője azt mondta, fekete Elza hercegnőnek öltözött a Jégvarázsból. Az Envy Fashiont dicsérő estélyin mindenkinek megakadt a szeme.

Dia


            	Komonyi Zsuzsi
            	Az énekesnő, aki a Muzsika TV műsorvezetője egy gyönyörű, fekete csipkeruhában jelent meg, amelyet Sármán Nóra tervezett.

Komonyi Zsuzsi

Az énekesnő, aki a Muzsika TV műsorvezetője egy gyönyörű, fekete csipkeruhában jelent meg, amelyet Sármán Nóra tervezett.

Fotó: Facebook/Komonyi Zsuzsi hivatalos rajongói oldal
Ezt is szeretjük
Fotó: