Stohl Luca ezért költözött külföldre: egy éve él Németországban a férjével
Stohl Lucáról kevesen tudják, hogy közel egy éve ingázik Németország és Magyarország között.

stohl-luca-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl Lucáról eddig kevesen tudták, hogy már egy éve Németországban él. Bár az ATV híradósaként munkája Magyarországra köti, férjével egy Frankfurthoz közeli fürdővárosban élnek.

Nem bánja, hogy ingáznia kell a két ország között, idilli helyen él. Abban a kisvárosban telepedtek le, ahol Elvis Presley katonáskodott. 

Stohl Luca Németországban

Bár ő is azon sztárok táborát erősíti, akik nem sokat mesélnek a magánéletükről, a Best magazinban elárulta, miért költöztek külföldre.

luca.png
Fotó: TV2/Mokka

- A férjem itthon egy amerikai befektetési banknál dolgozott, aztán kapott egy lehetőséget Németországban, és úgy döntött, döntöttünk, ezt nem szabad kihagyni.

A műsorvezető és kedvese hét és fél év után 2021. szeptember 4-én a legnagyobb titokban álltak oltár elé. Sokan nem hisznek abban, hogy szórakozóhelyen lehet ismerkedni, de az ő szerelmük története rácáfol erre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A találkozásunkat azóta nevetve a megpillantások éjszakájának nevezzük. A névnapomat ünnepeltük a barátaimmal, a férjem egy másik társasággal épp ott volt. Egy-két mondatot váltottunk, de én hamar elmentem, mert másnap korán kellett dolgoznom. Ő viszont kiderítette, ki vagyok, írt egy levelet, így kezdődött.

stohl l
Fotó: Fem3 Café

A friss házasoknál óhatatlanul felmerül a kérdés, gondolkoznak-e a családalapításon. Stohl Lucáék esetében már szóba került a gyermekvállalás.

- A férjemmel a kezdetektől úgy tervezzük, hogy együtt éljük le az életünket, együtt öregszünk meg, így igen, a gyerek is abszolút benne van a terveinkben. De nincs egy dátum, hogy na, most kell érkeznie. Amikor azt érezzük, eljött az idő, akkor, reméljük, sikerrel járunk.

Stohl Luca smink nélkül

Stohl András lánya smink nélkül is gyönyörű: Stohl Luca a Liluland YouTube-csatornán mutatta meg, milyen az arca teljesen festetlenül.

Cover-fotó: Fem 3 

Ezt is szeretjük