Ez aztán a fordulat! Steiner Kristóf újra fülig szerelmes
Steiner Kristóf a napokban az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt a Matannal való kapcsolatáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki több éve él ugyanazzal az emberrel, az jól tudja, bármilyen nagy is a szerelem, óhatatlanul adódhatnak olyan helyzetek, melyek kihívások elé állítják a párt.

Valami ilyesmi történt Steiner Kristóf és kedvese, Matan kapcsolatában is, hiszen nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy a Viva TV egykori műsorvezetője otthagyta izraeli szerelmét, és egészen Londonig menekült a csalódás elől.

Még szerelmesebb, mint volt

Ám, mint kiderült, ez nem egészen így történt: igaz ugyan, hogy Kristóf és Matan összezördültek, de azóta ismét szent a béke közöttük. Sőt, a jelenleg újságíróként ténykedő sztár szerelmesebb, mint valaha.

Egyebek közt erről is mesélt a brit fővárosból való hazaérkezése után nem sokkal az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol a nézők azt is megcsodálhatták, hogyan fest saját hajszínével.

A lábtörés az oka

Mint Kristóf elmondta, Matannal azután jutott hullámvölgybe a kapcsolatuk, hogy januárban eltörte a lábát. Ezáltal úgy érezte, kiszolgáltatott helyzetbe került, mivel nem volt képes úgy élni a mindennapjait, ahogy szerette volna.

Keserűségét pedig ki másra borította volna rá, mint vele élő szerelmére, aki ezt természetesen nem viselte könnyen. Végül annyira elfajultak a viták, hogy normális hangnemben már nem tudtak semmit sem megbeszélni, így Kristóf jobbnak látta, ha pihentetik a kapcsolatukat.

Mára azonban Kristóf túljutott a megzakkanáson, ahogy ő nevezte állapotát, a mosolyszünetnek pedig egy haszna biztosan volt: csak még jobban megerősítette szerelmüket.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük