Elárulta az okát! Steiner Kristóf drámai változáson esett át
Steiner Kristóf 30 felé közeledve úgy érzi, egyre kevesebbet akar a külsőségekkel foglalkozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alaposan meglepte rajongóit néhány napja Steiner Kristóf, amikor megjelent a Mokka stúdiójában, ahol Demcsák Zsuzsa és Tvrtko Vujity faggatta őt magánéletének és karrierjének legújabb fejleményeiről.

A 29 éves újságíró Özge nevű kutyájával érkezett interjút adni, ennek kapcsán pedig nem titkolta el, hogy habár sokan azt hiszik, ez csak egy póz a részéről, valójában arról van szó, hogy az évek során kissé félrenevelte házikedvencét.

Nem hagyhatja egyedül

Túl sokat voltak ugyanis együtt, ennek pedig az lett a következménye, hogy Özge egyszerűen képtelen egyedül maradni - ilyenkor az egész házat felébreszti üvöltésével, sírásával és kaparásával.

A kis szőrmók jelenléte sem tudta azonban elterelni a figyelmet arról a drámai változásról, amin Steiner Kristóf nemrég átesett: váratlanul megszabadult ugyanis szőke fürtjeitől, aminek elárulta az okát is.

Saját bevallása szerint úgy érezte ugyanis, hogy mivel jövőre 30 éves lesz, már nem szeretne a külsőségekkel foglalkozni, a prioritások megváltoztak az életében, köszönhetően többek között a kabbala tanításainak.

Elfogadó viszonyra törekszik

- Az évek során egy elfogadó viszonyt alakítottam ki nemcsak saját magammal, hanem az egész világgal. Ha valaki 30 évesen még mindig 18-nak akar kinézni, akkor valószínűleg egy jó ideig még nem fog kibékülni saját magával - árulta el.

Demcsák Zsuzsának szemet szúrtak a VIVA egykori műsorvezetőjének ősz hajszálai, amire bátran rá is kérdezett, ám Kristóf határozottan állította, hogy azok egyáltalán nem zavarják őt.

Ami a magánéletét illeti, kiderült, hogy Steiner Kristóf a Facebookon már férjeként hivatkozott szerelmére, Matanra - ám ez nem jelenti azt, hogy már össze is házasodtak is volna.

Izraelben ugyanis nincs civil házasság, és mivel nem zsidó, esélyük sincs egy rabbi által szentesített házasságra, arról nem is beszélve, hogy két férfi amúgy sem házasodhat össze Tel Avivban.

Fotók: Europress, facebook.com/steiner.kristof

Ezt is szeretjük