Ő St. Martin szép, szőke felesége 39 éve: a zenész az osztálytársába szeretett bele

A szaxofonművész és felesége szerelmének története mesébe illő.

St. Martin és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

St. Martin nemcsak a szakmájában, hanem magánéletében is sikeresnek mondhatja magát. A híres szaxofonművész és felesége jövőre ünneplik a 40. házassági évfordulójukat. Ildikóval mind a ketten Hódmezővásárhelyen éltek gyerekként, sőt, még egy utcában is laktak, ötödiktől egy osztályba jártak.

St. Martin és felesége

St. Martin nagyon korán kinézte magának Ildikót, de meg kellett küzdenie érte. Szerelmük történetét a Best magazinnak mesélte el.

- Ildikó volt számomra a város legjobb nője. Kézilabdázott, jelenség volt csodás alakkal. Vonzotta a fiúk tekintetét, én is kinéztem magamnak, olyannyira, hogy titokban készítettem róla fotókat - vallotta be a sztár, aki verset és szerelmes levelet is írt a lánynak.

Ő viszont be sem akarta engedni, amikor locsolkodni érkezett hozzájuk, ellenben édesanyja örült a ma már híres zenész látogatásának. "Ez a fiú jó lenne férjednek" - mondta akkor Ildikó anyukája, amit természetesen csak sokkal később mesélt el a férjének.

Kapcsolatuk ezután szépen kibontakozott, az érettségi idején már nagy volt köztük a szerelem. Még az eléjük gördített akadályokat is túlélte románcuk, mikor közbeszólt a katonaság, Ildikó pedig külföldre ment. A leszerelést követően összeházasodtak, és nem sokkal később megszületett fiuk, Norman, aki már 38 éves.

Ő St. Martin 38 éves fia: Norman tarolt a Sztárban Sztár leszek!-ben

St. Martin fiát a színházba járók már ismerhették. Norman évek óta musicalszínészként dolgozik.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/ST.MARTIN

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük